banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• AlucardHuN
    Az E 75 490-et lő átlagba. És szerencsére jól tartja. Igen medhez képest lassú... persze. Heavyvel mi a tosznak bújkáljak a bokrosban Egy tierrel magasabb OP szar meg persze hogy meg tud szivatni de nem adom olcsón a bőröm. Nem is arra van kitalálva hogy egyedül menjen.

Viszont ki van a faszom a tetű medekkel. Egyszerűen nem tudom teljesen megcsinállni teljesen a tetű lt 14-et. Először öszejött a spot t71-el, de greedy motherfucker voltam 5 killel és megölt az arty. Máskor alig akar jönni a buzi spot sebzés, azt hiszem hogy jó erre csata végén pár száz. Vagy ha jó vagyok akkor fasz abteam. Ma kétszer is meglett volna ez a szar, egyszer WZ-132-vel kb 3800 jött össze, mondom kicsit lemaradok a teamtől nehogy az utolsó batchat elkapjon. Erre a buzi homokos op táras szar megkerülte a mapot, és szerintem látta az artyt de ő csakazért is lejött a vízmosásba hogy ellőjje az 1 % hp-mat. Aztán t71-ben meg az E50... mindkétszer meglett volna. Az orosz szarokról nem is beszélve, az 5-6 mp alatt tüzelő halálpontos sínágyúikkal meg a ortodoxi jegyében felszentelt páncéljukkal...