banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DasIsFuck
    Én még tavaly őssze amikor először felröppent az fv-s csere-bere híre, kezdtem bele az angol med ágba, pontosan ezért.
    Aztán mikor meg jöttek azok a hírek, hogy akkor mégsem lesz így, hanyagoltam a dolgot.

Egyébként én a legtöbb t9-es tankommal mindig kiszenvedtem freexp ráköltése nélkül, ez látszik is a statisztikáimon.
    Egyedül az E 50 az amin már megvan az átlag wr-em, de csak azért mert azzal már elég sokat játszottam a többit kb csak addig játszottam folyamatosan amíg el nem értem a 10-est(mondjuk csak német 9-eseim vannak, illetve az st-1 de arra sem volt kedvem költeni freexp-t ezért 64 kínkeserves csata után nem nagyon erőltetem azt sem)
    Nem igazán szeretek 9-10-es szintbe játszani, mert itt már nagyon zavaró és erősen befolyásol az eredményességben, hogy 20 fps-em sincs legtöbbször meg.

E50-el is azért mentem már 600+ csatát, mert az eggyik kedvenc tankom lett amióta megvan.