banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DasIsFuck
    Ha nem op akkor nem is érdekli a népeket.
    Kivétel ez alól ha náci tankot kell behozni.

Én már kifejlesztettem a 9-est, de tekintve, hogy arra irgalmatlan mennyiségű freexp-t kellene költeni és irgalmatlan sokat grindelni a 10-es tankért, most amikor már elég ritkán lépek be elég meredek:D
    Sőt most a legutóbbi lt-15-ös project érdekében lenulláztam magam credit ügyileg(és még mindig nem tudtam megcsinálni..az a baj jó lenne ez az aufk párducos gold ammó spam, de így is mennem kéne rengeteg csatát, hogy egyszer jól jöjjön ki a lépés, csak kredit miatt sajnos ezt nem nagyon lehet csinálni:D Így is "csak" 30 goldot raktam bele az amúgy normál esetben csak 11 lőszeremhez, de amikor ellövöm mind, így is ilyen 70-80 ezres minuszra jöttem ki a mellé 50 normál lőszeremmel..ehhez kb kéne 3 wz vagy sp-s kört menni, no ahhoz meg végképp nincs kedvem, hogy ilyen 3/1-es arányba farmoljam a rng-t... ), meg amúgyis egy rakat tankot kellene megvennem.

Én leginkább egy olyan akcióra várok ahol a 8-as premek le lesznek árazva és akkor végre szerezhetek magamnak egy német pénzcsinálót, ráadásul egy olyat amin nincsennek olyan funtalanító körülmények mint az sp-s kis átütés,nehéz tankokkal vetekedő sebesség és so-so soft statisztikák vagy wz-111-es pontatlan,semmit nem lövök át ágyú,0 ágyúsüllyedéssel.