banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bekescsaba
    Én a T55-ért a TD 15-öt WFT E100-al csináltam meg fjordon, úgy, hogy avégjátékban, amikor olyan 4500-nál jártam, és visszaszorultam a saját bázisunkhoz, előkerült egy full hp-s vérveres is8, aki úgy gondolta rám jön, és hőssé vállik.

Elsőre elpukkant, full hp-ról. Így lett meg a küldi. Kell bele ilyen, vagy egy jól sikerült gyújtás.

A 5 x annyi sebzésest a su 100-al csináltam meg, kell hozzá 2900 sebzés. Ez 8 lövés, órási mákkal 7. NA tier 7 ben ez nem lehetetlen, egy jó Tiger, vagy T29 kellemesen hozza a sebzést ellenfélként.

B terv a Su-152 volt arannyal. Szerencsével egy lövéssel a saját Hp-ját is meg tudja lönni, HE val meg az 1,3 szeresét is. így akkár 5 lövés is elég lehet vele a küldihez. Egy jól sorsolt Swampon meg is lehet.

A 8000-et fing...m sincs mivel csináljam meg. Egyszerűen a mostani wot nem kedvez a td játéknak. Röhej, hogy az IM missziók (különösen a Lightosak, TD-k) 3 pályára íródtak. Malinovka, Provhoovka, Fiery Silent. gyakorlatilag szinte az összes pálya le van korlátozva azzal, hogy 300 méter feletti lövéseket szinte lehetetlen leadni, (mindíg van valami az útban), vagy ha igen, akkor meg ott van a pontosság kérdése.

Eltűntek tier 10 ből a Foch 155-ök, az FV 183-ak, Object 268/263-ak, szinte csak 9-es TD-t, és JPZ E100-akat lehet látni magas tierben. Nem hiszem el, hogy ezt nem vették észre a WG-sek.
    S ezen nem segít semmilyen páncél, átütés nerf, a pályákat kell átszerkeszteni.

Itt van ugye a Sand River védés/támadás mód. Ez volt még olyan pálya, hogy támadás módban ügyes light játékkal meg lehet csinálni pár spot missiót. Itt könnyen összejött a szakasz spot küldi, de csináltam itt már sokszor 5-6000 feletti spotot.

Azzal, hogy a kanyonba a védekező csapat térfelén betették azt a feljárót, megszüntették a spotolást a meredély széléről. Kihúzhatunk még egy pályát a küldire alkalmasak közül.

Irreális a 8000 sebzés. Én ezért maxoltam ki az artys misszót kiválóra, hogy kihagyhassam a TD küldit.

Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2015.07.06. 11:31:48