banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Arannyal viszont szerintem elég jól lehet húzni a wn8, amit szintén a hibájának rovok fel, de én sem tudom, hogy mit lehetne jobban csinálniuk. Múltkor írtam példának az SP-t, ahol én nagyon kevés aranyat használok a farmolás miatt, de több embert ismerek, akik nem spórolnak vele és +400-450 átlagsebzésre, ami gyakorlatilag 2 sebző lövés (170 pen vs 250) +700-900 wn8 értékkel kapnak jobbat erre tankra. A 170 pennel minden csatában van egy csomó lepattanóm, amit arannyal simán bevernék.

Másik példa az E100, amivel elismerem nem tudok játszani, 2e az átlag sebzésem, de per pillanat nem tudok heat lőszert használni benne, talán később, ha nem lesz ennyi kifejlesztési célom és marad kreditem. Minden csatában 3-4-5 lepattanó lövésem van, kínomban már he-re váltok gyakran, de az meg minimálisat sebez. Szerintem nem nagy túlzás, hogy több heat-el meglenne a csatánként +1 sebző lövés +750sebzés +500-600wn8.

Ezt figyeltem meg, sejtem is az okát (a sok gyenge játékos miatt az exponenciális görbére hasonlít sebzés-wn8 görbe, szerintem, tehát ha egy tankkal elér vki egy x szintet normál lőszerrel, akkor akár x+50%-t is el tud érni arannyal vagy még többet).
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.07.05. 19:04:10