A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #357552 Az az ágyú tier6-ban nem annyira elveszett valami, ráadásul prémtankból bátrabban köpik az aranyat. Van neki szép kövér hp-ja, de mondjuk arty ne lője, meg tier8 ellen már kevés, főleg, hogy elég lassú is.
Aki ment vk36.01h-val a 8.8-al, az kb ugyanarra számíthat, szerintem, csak sajnos pont a vk-n van jobb ágyú is, de ha emlékeim nem csalnak a 8.8-al is elvoltam max tier7-ig.
TiborTamás: a wn8 tényleg jobb minden más mérésnél, de így is torz sok szempontból, mert nem veszi figyelembe a tankok nerf/buff hatását, pontosabban csak nagyon későn és minimálisat változik, ahogy az átlag engedi, de közben a tank meg már nem hasonlít a korábbi önmagára.
A másik dolog, hogy a ritkábban használt tankokkal vagy bizonyos tankokkal meg lehet húzni a wn8 értéket, miközben lehet, hogy az illető messze nem képviseli azt a játékerőt.
A legfontosabb dolog viszont az, hogy a wn8 alapján történő feltételezések és az alapján való harc, inkább káros szerintem, mint hasznos, ezért én ki is kapcsoltam. Inkább a tank mozgása, taktikázása alapján próbálok következtetni. Hogy mondjak egy konkrét példát, sokan bátrabban kimennek a piroskák elé, de mi van, ha aranyat köp vagy az adott tankkal sokkal jobb, mint a nagy átlaga? Szopacs. Próbáltam azt is, hogy akkor nézzem a tank specifikus teljesítményét is, de ez meg nagyon megbonyolítja az egész használhatóságát,
Kikapcsoltam és nem is hiányzik, sőt, már zavarna, ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki és rájön, hogy egyszerűbb a játék nélküle...
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.07.05. 18:19:03