banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Nekem a SU100-al sikerült a nagy ágyújával, egy fullos lövés 390 alfa, a tanknak meg van 580hp-ja, össze lehet vele lőni arany nélkül is, de arannyal még egyszerűbb, kb 10-15 csata kell, ha tudsz bőven aranyozni. Hellcatot láttam még, hogy azzal megcsinálták, meg itt a fórumban mondták a dicker max-ot. ISU-152-vel is sikerült már többnek. Illetve 4e sebzésig eljutottam már tier7 tankkal is: sturer emil, su100m1, 5e sebzésem volt már borsiggal, 6e sebzésig meg a protoval, wt auf pziv de ezek ritka csaták voltak, egyszeri alkalmak, de ha más nincs, ezek is jók lehetnek.

A kérdésedre, most nézem csak, a borsig 15cm ágyút én nem szeretem speciel, de ha küldetés szempontjából nézzük, akkor arannyal használva lehet vele szépeket sebezni. Csak tényleg az a gond, hogy sok az olyan ellenfél, amelyiknek már nincs 750 hp-ja és olyankor kevesebb lesz a sebzés is, meg gyengébb a RoF, pontatlanabb. Gyakran a normál ágyúval le tudok adni két lövést, a trollal szerintem csak 1 sikerülne, de nincs nagy tapasztalatom a troll ágyúval, felraktam, mentem vele kb 5 csatát és el is adtam, mert nem tetszett.

Tier6 TD-vel szerintem a legnagyobb az esély a 4x sebzés, mert ezeknek még viszonylag kevés a saját hp, de már vannak jól felfegyverzettek, su100-hellcat-dicker max.

Az 5x még egy fokkal nehezebb, azt csak találgatni tudom, hogy mi a legalkalmasabb, mert a su100-al nekem az 5x egyszer sem sikerült. Ha egyszer valaha eljutok oda és 5x kell csinálnom, akkor a su152-vel próbálom majd először, arany lőszert a troll ágyúba, egy lövés 3/4 saját hp vagy ha ezzel nem megy, akkor ISU-val.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.07.05. 18:06:25