A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #357509 Most már kb2 hete, amikor belefutottam egy intelligensnek mondható bot-ba. Mozgott előre hátra random, szerintem valamiféle előre betáplált útvonalat követett, de nem hagyta el a bázist messzire, viszont basszus odament egy bokorhoz és belelállt, csak éppen spotolva volt, de ez akkor is ügyes húzás, tisztára, mint egy normál idióta bázis védő játékos, csak mondjuk a spotot még beleprogramozhatták volna, spot alatt ne menjen oda, mert fölösleges. A másik g.ciség az volt, hogy aimbot-al lőtt, mozgó célokat is simán eltalált, ezt sajnos én is tapasztaltam. Sima autoaim-el gyakorlatilag soha nem lehet mozgó célt eltalálni, hacsak nem pont szembe megy, de oldalra mozogtam, sebességgel és kétszer eltalált. Sőt, hogy fokozzam, amikor meglőtték, hátrafelé mozgott és tekerte tankot, totál, mint a noobok, de persze azért sok minden árulkodott meg a csapata is mondta, hogy bot.
Olyan 80% -ra teszem, hogy egy intelligens bot volt.
Nem volt persze gond kiszedni, de komolyan mondom, hogy láttam már nála pocsékabb játékost, aki biztos, hogy nem bot volt, sőt ismerek is párat.
Sajnos, ez a videó az FTR-n már nem él, de megnéztem akkoriban és ez egy egész intelligens bot. Felment Mines-ban a hegyoldalhoz, lövöldözött egész ügyesen, mozgott. Erről én soha meg nem mondanám, hogy bot volt vagy egy kutyaütő noob.