A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kronos79 #357487 Spot problémával én is találkoztam, de ott valami szerver probléma lehetett.
Velem Himmelsdorfon esett meg a dolog. A hegyről visszamentem az ISU-val egy társat menteni a halálutca déli felén, a kereszteződésnél, ahol 5 v. 6 utca találkozik. A kolléga elhalt én meg kilőttem a T32-t. A térképen előtte láttam egy VK3002(D)-t és egy T29-et a vasút felé menő hosszú utcán. Számítottam arra, hogy legalább a VK megpróbál bekerülni, ezért félig-meddig ráfordultam a templom felé tartó utcára. Senki nem volt ott, pedig azzal a tempóval már az utca végén kellett volna lennie. Elkezdtem visszafordulni a hosszú utca felé és kb. merőlegesnél a templom felől megjelent a VK úgy az utca hosszának felénél, majd egy pillanattal később az utca végén a T29. A VK sem spotolt fel előbb, mert a tornya oldalra nézett, a hegy felé, ahol az utolsó pozícióm volt.
Replayt ezúttal nem tudok adni, mert pár hónappal ezelőtt volt és minden verzióváltásnál törlöm a replay mappa tartalmát.