A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #357385 Hirtelen így az utóbbi témákhoz:
Kipróbáltam teszten az új tankokat: Tiger prém, szerintem nem rossz, jó a dpm nagyon lövegpajzs fogja a dolgokat, lassúnak lassú, meg tier8ban szenvedni fog, de nem rossz. Kanonen e-25 feeling, nekem nagyon adja. Tetszik, lehet, hogy megveszem, bár játékélményben tiszta e-25 és az is megvan :D
Ez új orosz reward med már tényleg vicc :D Most komolyan még 1 t62a klón? :D Tényleg nem fogynak ki ezekből a 100mm ágyús object ufo medekből :D
A japán 9 heavy elég durcinak néz ki ezzel a páncéllal. Arannyal a kevésbé döntött felületek üthetőek lesznek, de forgatni is jól lehet majd és sidescrpre is jó lesz. Elég jónak tűnik és így ergo a 10es is.
Battlefront meg kurva jól néz ki, én nem játszottam a régebbiekkel. BC2vel viszont sokat játszottunk. Mondjuk ettől a lövöldözős gyors játékmenettől elszoktam, de lehet beruházok rá, ha már úgyis gépet újítok majd a Fallout 4 miatt :D