World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PaganMaga
Valaki tud egy abszolút hivatalos forrást a küldetések leírásához? Angolul ha lehet. Eléggé tökömtele, hogy sosem tudom pontosan, mit kéne csinálnom...

PaganMaga

egyik nap 4000 wn8 másnap 800...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Mnemomic
Azért a küldetéseknél mikor pl. ki kell lőnni 2 td-t akkor csak nem akarja adni, felmerül az emberben milyen szinten is van már a meccsek befolyásolása. Tuti nem véletlen ez ilyenkor szerintem így nyugodtan lehet kijelenteni, hogy az ember egy-egy napja is igen komolyan befolyás alatt van a wg részéről. Tudom tudom, összeesküvés elmélet, de én pl már napok óta szívok csak az mm-el, mikor az ellenfélnél van 3-4 komolyabb nehéz tank míg nálunk pl. csak egy. Meg még lehetne sorolni a példákat.

Amúgy magával a szakasszal van gond, ha nem sikerült volna 1-2 rendes és kedves magyarral összefutnom/találnom, még mindig a platoon-os résznél rohadnék, akár medes, akár light-s küldinél. Nem értem még mindig ezt a részét, másik jó dolog, hogy nem az van hogy free mindegyik küldetés, és ha véletlenül beadja a kritériumoknak megfelelő kört az RNG, akkor az teljesítve van, és kész. Pl. első light küldetésemmel, rögtön kész lett volna a 15-s token-s szar is, mert 4k+ spot megvolt easy-be, majd mikor oda kerültem az LT-15-höz, akkor meg természetesen sorra adta a városi mapokat, majd tizenpár csata után képes volt beadni prohorovkát...persze h e1 bokorból passzív közben, wtpz4 randomba meglőtte a bokrot és ammo rack-t kapott a bulldog-om....fml srsly...
Aztán meg hogy tényleg szerencse legyen az egész baromság, Karelia-n védőbe dobott a gép, sok baromság után, 32%-s eséllyel, na elegem lett, suicide scout...és bumm 4,7k spot, 3-t öltek a spotjaimmal, életben maradtam, és még win is lett a kör. Vicc...😊
De azért jó is van az egészben, tökre jó hogy light-ban ülve, az artyk rám vadásznak, így elbaszva a saját körüket, illetve dől a pénz 😊
nuff internet 4 2day!

Hatalmas 😄D

lel
bezony... a kezdőnkön volt és az artikat lőtte

tipikusan t10 artyval konnyen hozhato. orulj neki h a csapat tobbi resze nem szamit.
en konkretan a 15ossel nem birkozom meg. 3600 dmg top dmg-vel, 8. voltam az xp listaban..
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.01.25. 13:56:09
"Artykat támadó amx-et kilőni"??
Úgy látom újabb párbaj van készülőben <#hehe>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

A Csörcs 3 lend-lease program keretében lett eladva a ruszkiknak, úgyhogy nem nagy rejtély, miért nem brit a legénysége.
Maala
"Attól még a tank maga lengyen"... Ennyi erővel brit tankok is voltak még a brit ág előtt (Churchill 3 valaki?). Abban is biztos brit legények voltak. Komolyan menjünk bele ebbe?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Az SPG-14-nek amúgy mi értelme? Light + SPG szakaszban kell lőni 2k sebzést, de csak nekem egyedül az SPG-vel, a light sebzése nem számít. Újabb zseniális többértelműséggel megfogalmazott leírás a WG-től, "Cause at least 2,000 HP of damage", de ki? Gondolná az ember, hogy a szakasz összesen sebezzen 2k-t, azért szakaszos a küldi, de nem, megcsináltuk, nem adta be, szóval csak az én sebzésem számít. De akkor meg mi értelme a szakasznak? Grillénél tartok egyelőre, azzal nem hiszem, hogy meglesz, Hummellel már hamarabb, de ez is olyan küldi, amit többszöri nekifutásra tudok megcsinálni, szakaszozni meg nem tudok egyfolytában, már annak is örülök, ha valaki egyáltalán csatlakozik...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.01.25. 13:44:19

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Mivel még legalább fél év egy lengyel tree bekerülése, ez elég kézenfekvő. Attól még a tank maga lengyel, valószínűsíthetően lengyel legénységgel. Ha mondjuk beraktak volna valami lengyel fejlesztést, orosz felségjelzéssel az orosz ágba, szerintem a lengyelek is örülnének. De legalábbis biztos jobban örülnének, mint egy következő (ráadásul abszolút átlagos) T-34-nek, egy Rudy felirattal. Nesze semmi, fogd meg jól. Végülis a Furyt is sok hmm... Gyűjtő megvette.
"Ahahahahaha….

Hahahaha…

Got you, didn’t I?

So, dear Polish players, you want a Polish tank in the game? Well, here’s a big fuck you from WG, because Rudy is a Soviet tree vehicle."

Maala
Hogy nem lengyel, hanem szovjet lesz?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

voivod32
Ezektől a spotolós küldetésektől agyfaszt kapok. Miért nem bassza meg az anyját, aki belerakta a játékba?! Vagy full városi mapra tesz, vagy ötszáz felderítő van a csapatban. A kurva anyját!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Elolvastam még egyszer. Erre miből következtetsz?
nem 😊

WoT: Nishizumi77

Maala
Akkor olvasd el jobban a cikket, mert nem az lesz.

Tényleg, stugot ki lehet hagyni a jutalomtankok közül, hogy esetleg a T28ra tartalékoljam a kuponokat? 😊

No tessék tippelni, mi lesz az első exkluzív, lengyel prém tank. Úgy bizony, egy T-34. Rudy felirattal.
Pales27
Srácok az EvilJoe nevű játékos (137k csata) magyar? XVM magyar klienst írt a neve mellé, am nem válaszolt.

DasIsFuck
Én nem tapasztaltam ilyet, német tanknál csak annó az E 50-vol ilyen a 120-as lfp-vel.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Maala
Szerintem nem kell a Stug küldijeivel kezdened az SPGs részt.

Ezek a spot dmg-es küldetések undorítóak. Teljesen pályától de méginkább a csapattól függ. Most is Fiery Salient, encounter mód. Elindulok LTTB-vel spottolni a 1-2 oszlopban, ellenfélnek két tanka van ott, egy Nashorn meg egy T26E4. A T26-ot is csak fél perc után kezdik el lőni a csapattársaim...
Karelia, támadás mód, mi védünk. Spottolok legalább 7 harckocsit, Tiger P, IS, T95, T26E4 szóval nem túl gyors gépeket, amik a 0-és vonalon A0 felé tartanak. Az SPG erre mit lő? Másik oldalon valami szar tier 7 közepest.

Ezt is SPG szakasszal kell megcsinálni... Ráadásul nekem a másodlagos része is kéne mert nincs SPG-m, az meg megint annyira véletlenszerűen teljesíthető. Szégyenszemre 34k csata után neki kéne állnom SPG-zni, márpedig egy ócska tier 5 TD-ért nem fogok. 9-10-esért még esetleg, de úgy tudom, akkor is előről a Stug küldetéseivel kéne kezdenem az SPG-s részt.

Amúgy meg ha nincs bekapcsolva a támadás játékmód, akkor talán lehet érdemes lenne.
Igen, win 7 alatt kevesebb fps-m volt és perceket kellett várnom míg tálcára raktam a játékot. Mondjuk a csata betöltés az ugyanolyan lassú, de hát szarból ugye nem lehet várat építeni. Nekem jobb 8.1-el, mint 7-el. (Acer 5740G: i3 330M 2,13 GHz, 2 GB DDR3 1066 MHz, ATI Mobility Radeon HD 5470 512 M😎

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

csak sikerült felbasznom magam 3 csata után... Rohanok vissza wz vel az artikat támadó amx et kilőni, erre célzás közbe hátulról belém rohan a polak nyomorék, majd folyamatosan tol, és kilő... És még ugat is a siemkaköcsög, hogy ne blokkoljam...

Szánalompolakszar...

joe662
<#banplz>Performance problèmàm az nekem se nagyon van</spoiler="/>/spoiler">

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Maala
Ez komoly? Hogyhogy?

pingex
Nekem személyes tapasztalatom,hogy amikor frissített a win 8-ról 8.1-re 50-60 fps helyett 10-20-al ment ami elég gyenge.Nem csak a Wot de minden más is lassabb lett.Visszaváltottam az eredetire,és újra a régi volt.Nem tudom hogy mi okozhatta de az én gépemet lelassította.

ksphun.blogspot.hu

Sherman0070
Ééééééés megint csak velem történhet ez a szopatás. Matildával megyek MT-15 misszióért, 6 TD ellenségnél ami nagyon jó nekem, kilövöm az elsőt és mi fogad? Hát persze oldalról egy ellenséges Stug a 75mm-esével 370hp-ról egylövésez.... biztos hogy ne jöjjön össze az a misszió, nehogy elsőre kész legyen mert felrobbant 1 lövéssel egy Stug..

Remélem T28 concept misszióknál is ilyen élvezetesek lesznek a missziók.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

McFrost
Nekem is extrán melegszik a vasam a wot alatt, tojást lehetne sütni a házon. Igaz az enyém még kőkorszaki, most vettem egy zalman z12 plus házat, abba átrakom a belét, nehogy egyszer lefüstöljön valami.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

nekem nincs performance problemam a win7tel. inkabb az tart vissza, h baromi sok lenne, mig mindent ujra felhuzok ami ezen volt 😊
patchaou
Lehet hogy nálam is az lesz. Van eredeti 7-es amit elvileg ingyen lehet majd 10-re frissíteni. Nem tudom van e kedvem virágbolti verzióval szórakozni 😊 Csak gondoltam ha már nincs túl erős masinám egy kevesebb erőforrást fogyasztó oprendszer talán javíthat a wot futásán.

Joe662 - legutóbbi patch óta engem is random kidobál, főleg betöltéseknél... pár verzión keresztül nem csinált ilyet. Klántársak is sokat panaszkodnak emiatt.

Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.01.25. 10:59:14

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

joe662
Mondjuk nem tudom mit csinàltak a legutobb pöccsben,de nekem azota.ha a csatàbol lèp vissza a garàzsba 70-72c fokra ugrik a proci 62-3rol.frissen van pasztàzva minden.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

en kivarom a win10est inkabb.
Nekem is egy 4,5 éves laptopom van és tényleg sokkal jobban fut rajta Win 8.1-el a WoT. Megéri váltani.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

patchaou
Köszi!
Lassan ideje újraraknom a wint és gondoltam kipróbálom ha már elvileg kevesebb erőforrás kell neki 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

joe662
Hali! :-)
Nekem azon megy nincs vele gondom.

patchaou
win 8.1 -en normálisan fut a wot?

Jó az a VK4502A nekem nagyon bejött, főleg mivel LFP jobban pattog az UFPnél ezért kénytelenek azt a 120mmes részt lőni, nem úgy mint a Tiger IInél ahol a 100mmes aljára megy mindenki.

Én az LT-15el szenvedek már péntek óta, természetesen most direkt nem adja az MM a jó pályákat csak olyanok jönnek ahol nehéz scoutolni, 40 csatából egy se volt Malinovka és összesen 2 prokhorovka volt, persze máskor minden 4. pályám az...

WoT: Nishizumi77

Az életben nem gondoltam volna, h. VK45.02A-val, 6. érzék nélkül meg tudom csinálni a HT-15-öt. 😛

Utoljára szerkesztette: markastor84, 2015.01.25. 07:51:39
Tudna valaki segíteni az LT-12 ,HT-14 , TD-11 szakaszos küldetésben? nick ugyan ez
fsb1000
Ilyen nincs csak a mesében....
Szenvedek a HT rammolással. Sokadik csata. BP-t láncolom és lelövöm 1 HP-ra (EGY! hp) és Tigrissel forgázzal belemegyek az oldalába,
És nem sebződik!!!!!!! marad az 1HP.
Besza-behu.

Maala
Bármelyik 4-es arty, ami nem brit, vagy amcsi.

Maala
Sosem értettem, miért kell ilyen agyfaszfakasztóan felfogni, és "a végén mindenáron támadni kell!" Mi a fasz van akkor, ha döntetlen a csata? Ahogyan neked, úgy az ellennek is támadnia kell ahhoz, hogy győzzön. Megteheted, hogy bevárod, ahogy ezt megteheti ő is. A TE döntésed, hogy vársz rá, vagy előre mész. Ha előre mész, és kikapsz, te vesztettél. Ha előre mész, és győzöl, te nyertél. Ha kempelsz, és döntetlen, legrosszabb esetben egyikőtök sem nyer. És akkor mi van? Semmi. Max látja a WG, hogy valami gebasz van a mappal, túl sok a döntetlen.

Ami nem megy, nem kell erőltetni.

Megköszönném! Madi_Hun.
8-as TD-zésben tudok segédkezni meg heavysben is.
Küldetésben valaki tudna segíteni? Mindenhol elértem a szakaszos részhez. Az sem lenne hátrány, ha artyzna is kicsit az illető. <#vigyor2>
McFrost
Éppen átcsoportosítottam magam a jobb szárnyra:

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8