banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Ha nincs pénz HEAT-ra, akkor marad a HE. Azzal se akkora fail, jobb mintha nullás lepattanókat lőnél AP-vel vagy elnyelődne a szutyok HEAT. Jól kell vele megválasztani a poziciót és mehet a HE az IS-7 ellen is, vagy bármi ellen aminek túl erős gömbölyített tornya van. Amúgy AP-val is teljesen használható, csak körültekintőbben kell vele mozogni.

Malinovkán a déli bázison két IS-7 akart feljönni a víz mellől ezért alacsonyabban voltak mint mi. Egy másik E-100 meg én is úgy álltunk be, hogy csak a tornyunkra láttak rá. Írtam a srácnak váltson ő is HE-re. Miután az IS-7-esek kifogytak az APCR-ből elkezdtek ők is HE-vel lőni. Kicsit soká tartott a párbaj, de összességében esélye nem volt két full HP-s nyomorult IS-7-nek. A másik E-100 1100 én meg 1700 HP-val álltam tovább.
    Van az a modulsebzős nehéz harckocsis küldetés az IM-ben, haver arra mind a három (Stug IV, T28 HTC, T-55A) küldetésnél E-100-at hozott és csak HE-t lőtt. Majdnem mindig meglőtte HE-vel is a saját HP-ját, azaz a 2700-at. Igaz, hogy összedolgoztunk és ha kellett akkor védtem. A HE nagy előnye, hogy nem kell vele célozgatni kigurulsz, lősz és sebez 300-500 HP-t. Arra kell csak figyelni, hogy ne lánctalpat vagy előtétpáncélt találjon el.

Amúgy a tesztszerveres 243 mm-es átütéssel se lenne sokkal előbbre mondjuk az IS-7 ellen. Az a +8 mm nem olyan sok.
    Az E-100-ra és a Mausra is szerintem mehetne a 12,8 cm L/66 258 mm-es átütéssel és 490-es sebzéssel, 4,2 RoF-al és 2,7 másodperces célzási idővel. Cserébe kicsit meg kéne vágni a Maus, E-100 HP-ját. Ja meg akkor el kéne venni a német páncélvadászoktól a sci-fi 12,8 cm Pak44/2 L/61-et, mert az jelenleg totálisan hamis. A Sturer Emil lövegén kívül amúgy se terveztek semmiféle L/61-es löveget se a Jagdtigerre se semmi másra, csak L/66-ost.
    Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.06.30. 00:30:19