418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Tököm ki van ezekkel a küldetésekkel, agyvérzés kerülget.
    1k goldot ( vagy egy akció idején árult tier 5-ös prémium harckocsit ) fizetnék annak játékosnak, aki megcsinálná nekem ezt ótvar szutyok SPG-15-öt vagy LT-15-öt kitüntetéssel ( T28 HTC ).

Egyszerűen az spg-15-öt nem engedi, lt-15-nél inkább tökönszurom magam. T37-el 4,1k spot sikerült . Malinovkán, amit jó ha bead.
    Tudom gyávaság, szánalmasság lustaság és balfaszság, de engem csak ez az egy harcjármű érdekel a Kampány/egyéni missziós harckocsik közül.
    T55A és Object 260 hidegen hagy, azokra nem is mennék rá.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.24. 23:53:04
  • popey8
    Érdekes entitás ez a wot. Én használok modokat - nem is keveset, legalább 10-et - és még egyszer sem volt nálam ilyen.
  • joe662
    IC Diamond 24-el lettek megkenve,de aki csinálta azt mondta,hogy évente nem árt újrakenni őket.Mivel nem értek hozzá,hiszek neki
    Más miatt úgyis mennem kell hozzá,akkor már kibírom azt a+ fél órát.
    2hetente kifújom sűrített levegővel,de eddig nem sok port láttam kijönni/Alpesi levegő/
  • Gyuszopapa
    A csaták 60-70%-át jellemzi szépen.Sajnos ez az igazság.
  • liberty2
    BUG és a WG tud róla. Bár a gép újraindítása nekem még sose kellett, de nyugi, nem te vagy az egyedüli. Patch hamarosan...
  • Papa33
    Ugyan ez nálam is :(
  • liberty2
    Szerintem ez a videó mocskos jó lett. Szerintetek? :D

• kantorgabor
    Sziasztok a következő problémával fordulnék hozzátok. A 9.9-es verzió telepitése óta minden második vagy harmadik csata közben kifagy a játék de olyan szinten hogy újra kell inditani a gépet. Először azt hittem, hogy a feltelepitett modok miatt de miután 2x is újra telepitettem a játékot modok nélkül is ugyanaz az eredmény. Hálás lennék ha valaki tudna segiteni!
  • Pales27
    A jó minőségű pasztákat nem kell gyakran újrapasztázni, enyém most volt 4 éve pasztázva, és ugyanazokat a hőfokokat hozza, mint akkor. A hűtőrácsokat kell takarítani csak, az sokat számít.
  • DasIsFuck
    De nézheted úgy is, hogy 15k xp-ért kaphatsz egy periszkópot vagy távcsövet.:D

• hori7111
    Miközben ilyen "Hiba:Hiba a csatába való belépés során "hibaüzivel kidob játék közben ,mert ez olyan jóóóó....
  • Rammsch31n
    +holnaptól megint bérelhetünk 2 tankot 3 napra, mert az olyan jóóóóó.... :"D
  • lexlutor
    - WG is internally testing the render range switch from square to circle, when it is ready it will be introduced to test server; - en abba eletem, h ezt mar reg megcsinaltak.....
  • yossarianHUN
    - Players will be "very happy" on 5th WoT anniversary (meant for RU server specifically)

Szívrohamot is kaptam volna, ha nem.
  • Kubukli
    Aki ezt kitalálta HT és LT vasakkal bázisfoglalásra menni direktben lol.
    Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.07.24. 14:58:39
  • Tono34
    Sikeres bázisfoglalás. Ha kilőnek mindenkit az nem jó.
  • Lucifer001
    Már csak kettő kell . MT-15 , HT-15
    HT-15 Maussal tervezem . MT-15 öt hátvégén a CDC vel . MT re nincs alkalmas tank a garázsomban .

• Kubukli
    Az T28C szinten LT-8-nál az elsődleges feltétel pontosan micsoda?
    Itt is foglalással kell nyerni?

Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.07.24. 14:45:47
  • joe662
    Alienware Mx17 R5 :-)
    Igen most igy a 40c fokos lakàsban kissè melegebb mint szokott,+5-6 fokkal,de ez nem vèszes.Majdnem 1 èves a paszta,de csak novemberben lesz idöm elvinni.
  • Sunsetjoy
    Bár a videókártya 70 körüli hőfoka terhelés alatt elfogadható (azért tudnak azok sülni), de nekem égeti a szemem :)
    Lehet, hogy a passzív hőcsöves hűtésem (55) a régi kártyán, vagy a jelentősen hűvös új kártyám (kis fogyasztású) dupla ventillátoros hűtéshez (45) vagyok szokva és azért :)

Ez milyen gépben van amúgy?
  • joe662
    Az még csak hagyján,de lassan stat...i is lesz a drágám
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Amióta megtalálta a Ptscr billt azóta rendszeresen használja is, én meg nem győzök törölni
    Lehet lassan órákat kell vennem tőle??
    Itt még csak max T8-ben gépészkedett

Majd előkerültek a Béla és társai,hiába ellenkeztem vele

• Lucifer001
    Igen , de egyik feladat sem olyan egyszerű mint azt leírni , és végig gondolni . Mert tök egyszerű . Retard csapat , retard enemy , megfelelő MM / pálya és Te magad , hogy ésszel tedd a " tennivalót " T55-A TD15 küldit 2x kellett megcsinálnom . Elsőre nem lett meg a 3 kill ( artyt nem csinálom ) Tehát " kitüntetéssel teljesítettre " kellett megcsinálnom. Ez az 1 küldetés 13M creditembe került , és 6 hétbe . FV td / Hesh . Hesh tulajdonságai , és a fent említett tényezők miatt nem hinném , hogy magyaráznom kell neked miért is ennyi credit , és idő :) Végül egy totálisan lapos unalmas átlagos csatán meglett .
    Mint ez is :)
  • Gyuszopapa
    Csak a megfelelő tankokat kell hozzá keresni.KV-IS széria,Comet is ég szemből és a T-34-1 mint a Reistag.Volt hogy IS 3-at 3-szor gyújtottam fel.Elsőre eloltotta másodjára már nem volt mivel és leégett 300 körülire na ott kapott mégy 1-et a hátsó fertály onnan csontra égett.Piros lett az üzemanyagtartály és a motor.
    Persze nem ez volt a küldetés.
  • Pales27
    könnyen lehet
  • Lucifer001
    Köszi . Kipróbálom .
  • Lunki88
    Úgy emlékszem az aslain modpack tartalmazza a goharu féle hitzone skint. Szinte az összes létező tankon mutatja a modulokat.
  • Angelus1991ster
    Miért nem lehet golddal kiváltani a szutykos küldetéseket?
  • Lucifer001
    Sziasztok

Van köztetek valaki aki használ " hit zone skins -t " ? nem tudom jól írtam e .. Eddig úgy tudtam ismerem a tankok modul elhelyezkedését , de már kezdek gondolkozóba esni , hogy kell ????????? Gyújts fel 2 tankot Med küldi . 1 gyújtás sikerül , de 2x egy csatában nem akar összejönni .
    Köszönöm
  • joe662
    Az:-)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Szegèny beteg azèrt nem a strandon vagyunk.
    Azt mondta gyűjt egy kis pènzt a baràtomnak,mert kevès van:-)

• Angelus1991ster
    Kampány 2-es tank lehet majd?
  • Pales27
    elsőre jobbnak tűnik a mostani tiger I-nél, döntött 100 mm front, gyorsabb célzás, azonos dpm, kicsit jobb mozgékonyság. A tornya gyengébb egyedül.
  • xotyi
    Az sajnos nem volt bekapcsolva, ritkán sikerül így egy kör, gondoltam felesleges a sok gagyit tartogatni, most meg megesz a fene,hogy ezt nem vettem fel:D
  • ilovearty
    Királyság, köszi!
  • Lucifer001
  • TOMSILENT
    És a mi kis Ram-II-őnk.

"The Tank, Cruiser, Ram was a cruiser tank designed and built by Canada in the Second World War, based on the U.S. M3 Medium tank. Due to standardization on the American Sherman tank for frontline units, it was used exclusively for training purposes and was never used in combat as a gun tank. The chassis was used for several other combat roles however, such as a flamethrower tank, observation post, and armoured personnel carrier."
  • TOMSILENT
    Csak hogy tisztázzuk a kanadai T-14-edet...

"The Assault Tank T14 was a joint project between the United States and the United Kingdom. The T14 tank was supposed to be a design that was to be shared by both countries to give a heavy infantry tank for both countries."
  • TOMSILENT
    Tesó, Ram-II a kanadai. a T-14 az egy super dagadt Sherman akarna lenni...
    Utoljára szerkesztette: TOMSILENT, 2015.07.23. 15:39:01
  • Lunki88
    Gratula! Replay is jöhet ha van.
  • ilovearty
    a t28 htc-t mennyiért lehet eladni ? Már közel járok hozzá.
  • Angelus1991ster
    Captured T-34, KV-1, KV-2, T-28, Pz. III , Pz IV, Párduc :D dömping szagát érzem:D Egy-kettőnek megvan az ikonja.