A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #357177 Ja, a béla kell nagyon, bár azzal sem könnyű, na mindegy is. 10600-ig jutottam most a bélával, könyörögtem a csapatomnak, hogy hagyjanak előre menni és hagyom kitárazni rám a WTE-t, nem fogok belelőni, övék lehet a sebzés meg a frag, csak annyi, hogy tárazzon ki rám. Volt még 900hp-m, ha 1-2 lövést megfogok mielőtt kilő, már tutira meglett volna a 12e, de természetesen ezektől a hétvégi retardoktól semmit nem lehet kérni, rohan előre mint az őrült és pusztul el, de akkor is megy.
Meg ugye megint az HE, 4 HE-t lőttek rám és azon is elúszott szerintem, ha azok normál lőszerek vagy arany, akkor meglett volna, cserébe én arannyal bevertem az E100 pofáját, ha már HE-t lő rám, akkor pusztuljon. Ez a 12e elég durva magas szint.