418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#358220 a legalja az lesz,ha ezen tankokat kiadják majd captured verzióban is,tehát még egy bőrt lehúznak a tankokról.:P -
#358219 Ez lényegében a vk.4502B helyett jön majd, mivel azt nem sikerült lecserélniük a mauschenre.
Megnyugodhatsz, mert ugyan olyan szar lesz, mint az lett volna. -
Angelus1991ster #358218 -lennie az összes felderítőnek. -
Angelus1991ster #358217 Felderítő harckocsit és artyt miért sorsol be városi pályára? Tier 5-től kezdve nem szabadna Ensk-re, Himmelsdorf-ba, Kharkov-ba, vagy Ruinberg-be . -
#358216 Eddigi legjobb csatám T54-el:) 15175 wn8-at ért, meg 97k ezüstöt bár a kék T54-re betöltött gold ammo megette a profit nagy részét:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Angelus1991ster #358215 Hazugság, hogy a wg-sek nem kreatívak:
http://ritastatusreport.blogspot.hu/2015/07/vk4503-premium-tier-7-german-ht.html
Mi jön még? Jagdpanther t6-os verzióban?
T-18 cseréje: (valamivel elfogadhatóbb)
http://ritastatusreport.blogspot.hu/2015/07/t3-hmc-tier-2-td.html -
#358214 Nemrégiben volt egy csatám amiben végig afk voltam mivel jött a postás... a csata végi összesítés szerint pedig két csapattársam is kevesebbet sebzett mint Én... -
#358213 Engem elszomorít hogy milyen lények játszanak ezzel a játékkal amikor egy 9 éves ilyen korrekt kört hoz le :D -
ilovearty #358212 De arról a fiókodról is kértél már bónusz kódot nem ? -
#358211 Ügyes -
#358210 A fiam+a kedvence
Gondolom nem ö volt a legidősebb a maga 9 évével
-
Zoli105 #358209 Értem én :O de ez tegnap jött ki :O szóval előbb nem kérhettem :/ de mind1 azért furcsa :(
khm van egy másik fiókom és azon is úgyan ez a probléma , de csakis a wotos kulcskérésnél , giveawaynél nincs gond ! -
#358208 Vettem meg a B2-őt 15K ért 14,5 K goldal,mert az ingyé volt. :) -
yossarianHUN #358207 Biztosan, 15k arannyal, egy 70 dolláros csomagban -
#358206 Viszont észrevettem,hogy a premium shop tankoknál szűrőfeltételben ott van a tier 9-10es rész is,talán egyszer berakják a cw rewardokat személyes küldiseket,ha pénzszűkében lesznek. -
#358205 Afene,akkor ez kimarad,akkor megint az unalmas tankjait teszik be a WG.Remélem az a tier 3as szovjet szörnyszülött BT-SV benne lesz és senki nem fogja megvenni. :P
-
yossarianHUN #358204 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Ram II is kanadai ;) -
Angelus1991ster #358203 Úgy tudtam a Ram II a kanadai. -
yossarianHUN #358202 Csalódni fogsz, a Fury nem lesz többé megvehető. Többek között azért sem, mert a szerződés a WG és a film kiadója között korlátozott idejű volt. -
#358201 Azért, mert így bedobhatják majd valamikor pár napra és így olyanok is meg fogják venni akik egyébként nem tennék. -
besti #358200 Azért, mert ezek senkinek sem érhetőek el - ha jövőben lesznek, valószínűleg valamilyen event kapcsán lesz csak, vagy ilyen "collector's gem" keretében. A T14-et sok év után kivették a shopból, más egyéb tier limites társával együtt - a WG legújabb okossága, hogy ne legyenek tier limites prémtankok, ezt szép lassan teljesen be fogja vezetni (következő a JT 8.8 lesz majd). A Cromwell, Fury, IS-2 csak rövid ideig voltak elérhetőek event kapcsán - ezek a tankok gyk. semmiben nem rosszabbak "normál" társaikál, szerintem ezért nem merték hosszabb ideig bennhagyni őket (lehet az új prémium-modell tesztje volt). -
#358199 én egy dolgot még nem értek,ha már divatos a CW reward tankok goldért árusítása,berakhatnák a régieket.egy obj907-et megvennék. :) -
#358198 a T-14 szinte a kezdetek óta a játékban van,az egyetlen kanadai tank a játékban,a gyenge pen és alfa miatt senki nem vette igy kivették.
A rudy cromwell és társai a eu háború vége miatt tették be,a haragot is csak a film miatt csinálták,azt is árulhatnák még,vagy mondjuk a type59-et is.Abból milyen bevételük lenne. -
#358197 Mi várható a következő heti akcióban?A haragot megvenném,hogy meglegyen a gyüjteményemben. -
Angelus1991ster #358196 Garázsodban? vagy?
Mert ezek a tankok sehol sem megvehetőek már.
T-14 sok ideig játéékban és wg. shop részlegén megvehető volt. Fury tavaly ősszel csak egy-két hétig, míg a Rudy (+Cromwell B és IS-2 ) megvehető volt 2 hónapja, pár hétig )
Nem értem miért nem árulják shopban a Rudy-t, Cromwell B-t. Nem akarnak még több bevételt? vagy könnyebb volt 8-9-10 ezer ft-os pakkokban árulni? -
ilovearty #358195 azééé meee mán kééétééél egy káódot erre az ímélcímedre. csinázzzááá egy new fiókot oszt arra már adnak ezek neked káódot. -
#358194 Megfigyeltem hogy bizonyos prémium tankok nem elérhetőek nálam mint pl a T14, Fury, Rudy, és még sok egyéb tank.... miért? -
#358193 egy t7-t8-as csatában kellene ezt a sebzést hoznod és akkor meglenne.
Csak oda meg szar a 88-as már egy tigris mozgékonyságú tankba.
-
Gyuszopapa #358192 Ilyen spottolás mellett nem tudott nyerni a csapat?Hát ez eszméletlen.Hát én is már mindent elkövetek top gun stb. de csak a bukó csaták szaporodnak.Játszottam már jó pár multijátékkal de ez a játékosállomány ami itt található az keményen a béka segge alatt van. -
besti #358191 10525 saját és spot sebzés T-55A-ért -- persze lose. Most szenvedhetek tovább a TD és med IM15-tel is (de 3 arty ha meddel megyek kb. 100-ból 1x van). Vagy javíthatnám ezt, újabb 150-200 csata után beadhatja.... Persze TD-vel sem egyszer volt már 5.5k damage és 3-4 kill - csak azt az egy lövést nem adta meg.
Utoljára szerkesztette: besti, 2015.07.23. 00:14:19 -
Angelus1991ster #358190 Ja, de akkor miért írtak hozzá ilyen spg-15 nevű vérnyomásnövelőt? -
#358189 Eletuk elso es utolso ertelmes dontese volt mikor nerfeltek oket. Persze azota visszabuffoltak. -
Angelus1991ster #358188 Azt nem értem, miért nem törölte a szargaming ezt a típust. Úgyis titokban nerfelték a pontosságot, célzássebességet ( 7 helyett 10 mp ). -
Kronos79 #358187 A mai videójának második részében is hasonló volt az eset, csak ott nem arty lőtte ki. -
#358186 -
#358185 -
#358184 Láttátok már Jingles-nek ezt a videóját? Szegény fickóval jól kicseszett a saját artyjuk. 11:00-tól kezdődik az a csata.
-
Nazarov77 #358183 nehogy már majdnem 3k sebzés ne legyen elég győzelemre T6ban... :D
Kíváncsi vagyok amúgy mennyi XP kéne az "ace" szinthez.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Defeat
Battle: Fisherman's Bay
Vehicles: Heavy Tank No. VI
Experience received: 2 134
Credits received: 66 063
Battle achievements: High Caliber, Mastery Badge: "I Class"
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.07.22. 19:19:22 -
Zoli105 #358182 Újabb bónusz kód a Wothoz :D
http://eu.alienwarearena.com/giveaways/the-world-of-tanks-bonus-code-key-giveaway
Viszont mikor bejelentkezek az oldalra és kérnék kulcsot nem tudok mert nincs Get Key gomb meg semmi csak egy üzenet fogd zöld szövegdobozban a lap tetején :
"Success!
A key has been sent to you via email. You can view your assigned key by visiting your account’s "Giveaways" page. If you have any questions, please check out our FAQ's Key Giveaways section."
email-t nem kapok meg a profilomnál a giveawaynél sem jelenik meg , viszont ha nem Wothoz , hanem más játékhoz kérek kulcsot az azonnal megkapom ! :O ez miért van ? :O más is találkozott ezzel a problémával ? :O
-
Nazarov77 #358181 egész pontosan vagy CDCt vagy Jagdtigert. Ha az egyik küldit megcsinálod a másik elérhetetlen lesz.