banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Az biztos, hogy nagy háborgás lesz belőle, annyit mondtak, hogy ez még csak teszt, de már másodszor futnak neki, egészen biztosan meglépnek majd valamit, ha máshogy nem, akkor "lopakodó" módban, mondjuk szétb.sszák a szórását még jobban.

Ha meglépik a nerfet, akkor sem biztos, hogy mi lesz a pontos hatása, de több aranyat kell használni, mint most (most kb 5% aranyat használok, jellemzően páncélos dög ellen és csak akkor ha a csata múlhat rajta).

Mondjuk ha azt nézem, hogy a t54-obj430ii tankoknak 201-219 penje van és szerintem arany nélkül is egész jól el lehet lenni velük, persze kell aranyat használni bizonyos helyzetekben, de nem vészesen sokat. Ehhez képest egy tier10 mednek valamivel jobb átütése marad(na), szóval talán annyira nem tragikus a helyzet, de nehéz előre bármit is mondani.

Mondjuk mindentől függetlenül a T25 marad a nerf után is egy nagyon jó prém tank, ezt nem fogja érinteni, csak azért írtam, hogy a legénység képzés esetleg nem lesz érdekes, ha nagyon lerontják a medeket (de talán nem teljesen hülyék). Szórakozni is előveszem, de fontos a gyengeségeit skillel, modulokkal és fogyóeszközzel (prém benya, féláron 2,5e) feljavítani. Abszolút egy szinten van a tier5 normál med tankokkal és ahogy mondtam meglepően jól termeli a kreditet. Ha van churchill iii-d, ahhoz képest szerintem egy szinttel jobb és akkor azt még nem is vettem figyelembe, hogy a churchill iii nagyon igényli az aranyat, a t25 annyira nem, persze lehet lőni vele, mert kitermeli azt is, de nem igényli annyira, elég jó az ágyúja, jó a gun dep, jól használható.