banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Mondjuk eddig nem értettem, hogy milyen hasznot remélnek a CW-ből, de valamelyik gyerek most írta be, hogy aranyért vette az is5-t. Kérdeztem tőle, hogy volt ennyi aranya, azt mondja vennie kellett hozzá, de hogy jó a tank. Megnéztem utána tele a garázsa prém tankkal, nem hiszem, hogy tényleg kellett neki, de kihúzták a zsebéből a "real money"-t.

Na b.zd +, akkor ez a nagy biznicc a WG-nek, a sok retardáltat játszatja egy csomót egy ideig és utána jó részüket még lehúzza aranyra is. Ezt a m.cskos c.gány bandát, amivé a WG fejlődik...

Mindezzel együtt én sem értem, hogy milyen hasznot remélnek a CW-ből, mert több vérpista megvenné a tankot még ilyen áron is, ha nem kéne CW-zni érte. A logikájukat nem értem, mert okés kapjon valami jutalmat a CW, ha már van ilyen, de miért pont tankokat, amikor az egész játék arról szól, hogy azért fizetek, hogy kipróbáljak tankokat.

Szerintem egy olyan logika jobb lenne, hogy aki rááldozza az idejét és CW-zik, kapja meg ingyen vagy legalább olcsón (ha már sóherkednek mindenen), aki meg nem, az tier8 prém tank árban, ha kell neki, oszt jó napot. Azt is könnyű lenne kizárni, hogy debilek tier10 tankhoz jussanak könnyen, addig nem vehetné meg, amig nincs kifejlesztve egy tier10 tank a játékosnak.