A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #356792 Régebben imádtam JT, obj-704-el játszani. Mióta a pályákat egyre jobban tönkrebaszták TD szempontból, illetve global td nerf óta fölöslegesnek látom a játékot velük. (mission miatt veszem őket elő...de az nem fun illetve a tornyos td-k amikkel még elvagyok vhogy). Azóta teljesen áttolódott cromwell, t34-85, bulldog szentháromságra az egész.
Velük csupa móka és kacagás a játék, de csak mert van sebességük, és a pályaátalakításos szarságokat sokkal kevésbé érzik meg.
Is-4-t előveszem 1-1 körre, mert imádtam anno t9-ként, és ez azóta is bennem maradt. De prém nélkül és t10 artykkal meg goldspammos medekkel sokszor csak arra jó h felidegesítsem magam, de azért meg tud még mosolyogtatni. (pár napja is mentem vele egy 6k+ dmg-s csatát).
Perzsát 1 ideje nem vettem elő, vmiért nem adja mostanság...semmit nem akar átvinni ap-val (meg assault-ozni imádtam vele, de ott is tönkre baszták a kedvenc helyeimet az egyes mapokon, így értelmetlen lett assault mód is), vele azért sokat játszottam, mert nagyon jó kis tank. Majd most sztem Patton-t fogom megszeretni nagyon, meg bejön e50 is. (végre!!!, P2-t nagyon utáltam...)
Utoljára szerkesztette: bornofakone, 2015.06.23. 15:09:56