418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#357818 Tessék, vígasztalódj a kávéd mellett az én csatámmal, amikor meglett. :P -
#357817 Ha már valaki a blindshotokat említette. :) -
TiborTamas #357816 Épp azért írtam. Még itt sincs annyi, ott meg még annyira sincs az időeltolódás miatt. :) -
magyi76 #357815 nem utaztam idot, csak az USA szerveren jatszok. -
TiborTamas #357814 Időutaztál? :) A replayes oldal szerint a server game time 07:43... :D Egyébként grat hozzá. -
magyi76 #357813 Sziasztok!
Hoztam egy szep gameplayt, vagy legalabbis nekem az volt, a mecs tetszett csak a vege lett szomoru.
Utoljára szerkesztette: magyi76, 2015.07.14. 07:10:29 -
TiborTamas #357812 Nem gondoltam, hogy az MT-15 szenvedősebb lesz, mint a dupla gyújtós küldetés, pedig már csak ez az egy hiányozna a T-55A-hoz. Már odáig jutottam vele én is, hogy tényleg csak spammelem a köröket... :D Bemegyek csatába, ha nincs meg a legalább 2 magasabb szintű TD, akkor irány keresztbe a pályán, leadok 1-2 lövést közben míg meghalok, majd garázs és következő csata. Statnak kicsit odavág majd tuti, de van miből leadni, úgyhogy nem is érdekel... :D Ennél a küldetésnél még a szakasz sem segítség, mert hiába jönnek mellém TD-vel, attól nem garantált, hogy a másik oldalon is lesz(nek), mint arty esetében. :( -
#357811 Én is csak az fv-s csere miatt indultam el tavaly:D -
Angelus1991ster #357810 Akkor te jobban szórakozol akkor , mint én. Nem basz fel annyira.
El se indultam volna ezen az ágon , ha nem lenne fv 4202 csere. Max a Centurion 7/1-ért kb. egy év múlva. De ilyenkor vérszemet kapok, mint amikor T95E2-es küldetést láttam és csináltam.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.13. 23:34:32 -
#357809 Nem tudom, de nekem az Aufklarung Panther is első csatáim után top favorit tank lett:D
De tényleg nagyon jó tank, élvezet vele játszani.
Én nagyon szeretem a vk-t is, de a comet sokkal jobb menettulajdonsággal és ágyúval rendelkezik,ágyúsüllyedésről nem is beszélve.
a-44 is nagyon fun tud lenni, de a pontatlan ágyú,rossz ágyúsüllyedés miatt a comet összeségbe élvezetesebb még 9-es szinten is.
-
#357808 Yay!
Csak tudnam miert kesnek mindennel vagy 3 evet... -
Angelus1991ster #357807 Mazochista vagy? :D
Mindegy. Esélyt adok neki, azzal ,hogy nem adom el a búsba.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.13. 22:52:35 -
#357806 Nem értelek titeket, comet az eggyik legjobb 7-es med tank amivel volt dolgom:D
Eszméletlen ágyúsüllyedés,kifogástalan mobilitás és nagyon jó ágyú.(mellesleg a chi-ri és comet mobilitása ég és föld az üstökös javára.:)
Páncél nem sok van rajta, de a torony képes random levenni lövéseket.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.07.13. 21:59:40 -
#357805 Csak a modulokra figyeltem, felületesen olvastam el... Kigyújtáshoz viszonylag jó átütésű ágyúba prémlőszert és lehet lőni a seggüket. -
lexlutor #357804 a felgyujtos konnyebb kuldetes, plane h a egy meccsen kell kettot?
-
#357803 Világos, de egy küldiért, ráadásul egy olyanért ami a könnyebbek közé tartozik szerintem kár csesztetni a legénységet. -
lexlutor #357802 mivel az a cel h kritikust lojjel, azert ez annyira nem lenne meglepo, nem? :) -
Nazarov77 #357801 as Yuri Pasholok predicted some time ago, a purge began in Wargaming EU. Numerous community management people got fired (allegedly for incompetence) including the popular English posters Erissa and Grimbru. Wargaming is now looking for around 16 people to replace and from what we know, this could only be the beginning. If the mother company (WG RU) is displeased with EU performance, it would only be logical to start firing incompetent higher management.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#357800 Ja nagyobb esélyed van 0-ás kritikust lőni :) -
lexlutor #357799 erdemes felvenni a nagyobb kritikus esely perket szerintem a lovesznek. -
SzocsA #357798 megvettem a cromwellt de eddig csak a brit 8as heavyt sikerült kigyújtanom. semmi mást akármi mással megyek nem meed bármit felgyújtok.
protot lőttem seggbe de semmi. még abban a körben. volt hogy leszedtem egy tigrist 1500 hpról de nem gyújtottam fel. pedig seggbe meg oldalba lőttem.
Amx 30al az obj 140 meg a t62at szemből baloldalt sikerült felgyújtanom de nem egy körben, ha kigyújtok egy tankot utána nem akar semmi égni.
jó nagy szívás ez a küldi. -
Frankie69 #357797 Már egy ideje sajnos nem lehet kikapcsolni. -
Angelus1991ster #357796 Az is benne van , hogy balfasz vagyok a tankhoz. Ez a tank olyan mint a Párduc/M10. Csak az tierlimites. Asszem 10-20 ezer free xp-t kell elcsesznem a Centurion I-hez. -
mordawn #357795 Nekem Pantherrel sikerült, de sokan a Cromwellt ajánlják. Mondjuk ez a küldetés erősen szerencse kérdése. -
Gyuszopapa #357794 Nekem ott volt a mélypont vele amikor nem tudtam leforogni egy P Tiger-t,Ahogy mentem körülötte folyamatosan a frontját tudta felém fordítani egy helyben forogva.Ez a szar meg csak meg se sebezte.Ott úgy éreztem hogy eladom ha ki van fejlesztve a Centurion ha nincs. -
Angelus1991ster #357793 Ez a Comet valami förtelem. Azt hittem a szar ágyú ellenére fürge, de nem. Chi-Ri mobilisabbnak tűnik. -
#357792 Sniper nézetben ki lehet kapcsolni valahogy a billegést? Régen ki lehetett, de most nem és rettenetesen zavar. -
#357791 Kv2-el -
Gyuszopapa #357790 Nekem se tetszett.Vagy kihalt a fél legénység vagy löszerrekeszt kaptam vagy pattogtam vele a nagyobb tankok seggéről.A Centurion jobban bejött eddig pedig még a nagyágyú nincs is rajta a 171-es átütésű pedig nem nagy valami.
Tehát spottolok ezerrel és sniperkedek mivel a látótávolság viszont jó.Így is csepeg valami kis xp.Mondjuk Obj-140-et is nyírtam már ki vele alaplőszerrel.
Majd csak meglesz a nagytorony és a nagylöveg. -
SzocsA #357789 Mivel gyújtsak fel nagyobb tankot kettőt? -
Angelus1991ster #357788 Baszki. Cometnél van rosszabb ment tier 7-es szinten? Lövedékét nem lövi hanem dobja az ellenségre.
Ezt a 3,3-4-es töltést komolyan gondolták ilyen átütésnél? Ilyen töltésnél Tog II ágyúnak kéne lennie a Cometben.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.13. 17:32:54 -
#357787 Nem hiszem hogy tényleg ezt gondolják, csak fájna nekik beismerni hogy az amerikai kollégáik sokkal szorgosabban dolgoznak. -
#357786 Néha-néha megeresztek egy saccperkábé lövést a fagottokra
-
lexlutor #357785 - Storm on why Xbox One has so many good features WoT does not: "Yea, no comment. Americans are cool and we are not. Of course when it comes to details not everything is as perfect as it seems (the textures there are not 4K but 2K by the way) but generally they made it well"
kapitalista hanyatlo nyugotan, ugylatszik masmilyen a hozzaallas.. -
TiborTamas #357784 -
#357783 Eddig nem nagyon ment vele a játék,talán ez az első csatám amire azt mondhatom hogy jó volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Toweliee #357782 Nem mész nyáriszünetre? -
rudii #357781 Csúzli mindenkinek! ;) Úgy érzem a mai játékom ilyen tökéletes lesz! :D Amennyiben nem, sok goldra lesz szükségünk. :ASD :D
Live Stream
-
Angelus1991ster #357780 Érdekes lesz , ha pont EU-n nem írják ki az FV4202 P küldetést. Kinézem belőlük, amilyen rohadtak. -
Angelus1991ster #357779 Wot Xbox-on jönnek az új prémium tankok F224 AMX Chaffee és T-34-88.
Most már a wot is levan szarva? Saját játékukat ennyire rühellő "fejlesztő" csapatot még nem láttam. Vagy én tévedek? és ez a két tank a konzol miatti jobb kezelhetőség miatt kerülnek be az xbox változatba?