A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #356715 Bassza meg a sok tetves siemka idióta. Ma a 3. alkalom, amikor ellopják előlem a pascucci medált. A tetves kemper fejét az összesnek, előretörök nagy nehezen, harcolok az ellenfél tetves bázis kempereivel meg kapom a lövéseket a 3 artytól és közben ölöm az artikat, amíg ezek várnak és csak akkor mozdulnak, ha már alig van életben az ellenfél, hogy frag-et lopjanak. Egy nyomorék e25 meg direkt kivárt, hogy lőjek először. kb 6 másodpercet vártam a lövéssel, ha lő rá valaki, akkor előttem tegye, mert 1 lövéssel nem tudom kiszedni, de senki nem lőtt rá, csak utánam. Csata után azt hazudta az e25, hogy ő azonnal lőtt, de ennyi idő alatt 2-3 lövést le kellett volna adnia, szóval a tetves férge csak a frag-et akarta lelopni, pedig direkt kértem őket, hogy hagyják meg az artykat nekem, amúgy is én törtem át azt az oldalt.
A f.szért kell az IM ilyen retardált küldetéseket berakni. Egyszerűen tiszta bohózat, ahogy próbálják lopni a frag-et olyanok, akik addig semmit nem csináltak, vagy az van, hogy a 3 ellen arty szétspriccel 3 irányba és próbáljam meg levadászni őket.
Egy srác korábban azt csinálta, hogy kilőtte a csába az ilyen csapattársat, aki csak akkor rohant előre, amikor már az artyk éltek meg 1 alacsony hp-s ellenfél és be is írta chat-be, hogy nem hagyja ellopni a frag-et. Nagyon igaza volt, sajnos, úgy látszik itt tényleg így lehet csak az ilyen idióta küldetéseket megcsinálni, hogy kilövöm a csába a megiramodó kemper disznót, aki fraget akar lopni.