418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#357738 Comet nagyon jó tank, Cent 1 szintén.
Kegyetlenül erős mind a kettő a szintjén.
-
#357737 Az 'álmodj királylány' és a 'beleér a keze a bilibe' mixelésével létrejött mondat :) -
MrSnail #357736 Szerintem a játék élmény nem függ a tier-től... maximum annyi, hogy ha 10-es tankkal mégy akkor nem lesznek nagyobb szintűek, de megnyugtatlak mára már a játékosállomány ugyan az tier2-től 10-ig. Hülyék mindenhol vannak és talán magasabb szinten még idegesítőbbek is... -
#357735 Csao!
A WGR rating mit jelent? Es mit takar ez a rate? -
AlucardHuN #357734 Kössz. Most más ötletem nincs mint japán heavy ágra bedobni őket. -
Angelus1991ster #357733 Ha az adott tank legénysége csak női tag akkor igen, mivel "acél nőverek" skill csak akkor aktiválódik.
Vegyes, koedukált legénység lehet , de akkor ugrott az elit alakulat nyújtotta plusz , így értelmetlen lesz. De pl. T95E2 kisaccnál jól jött a plusz női tag :)
AW-ben ez érdekes mód nincs. valószínűleg a két korszak miatt lehet ez. Modern érában a tag neme nem fontos.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.10. 14:50:49 -
TuskoMobile #357732 jó rush akciós csata lehetett xD ilyenkor azért általában bejön a darálós taktika HA megindulnak ott kőkövön nem marad -
AlucardHuN #357731 Hülye kérdés jön: női harckocsizók csak egymással tudnak menni? Tehát vegyes legénység nem lehet? -
kisbesi #357730 Szeretném kikérni a véleményeteket. Nincs még 4000 csatám, szóval ezért kérdem.
Mit gondoltak, alacsonyabb tierben, azaz 5-6-ban nehezebb játszani, mint feljebb?
Mert van 3 tier 7-es tankom, valahogy jobbnak érzem a játékot, több hp, lehet használni a páncélt, stb.
De tier 6-ban és főleg 5-ben egyszerűen van, hogy teljesen tehetetlen vagyok, kv2, arty, valami nagy TD onehit miatt.
A csapatnak nem nevezhető játékosállományt már meg sem említem.
-
madmanic #357729 nektek sem működik a rinyalámpa..? Vagy valakik megint ügyeskednek? -
Angelus1991ster #357728 Ez a kis grafikai bug , a lebegő unobtainium tartalmú kőzet legyen a legkisebb gond. -
#357727 Normal esetben ilyenkor gyorsan megdoglik az osszes borju, de az ellenfel meg naluk is hulyebb volt.
8.0 (?) ota a programozozsenijeik kepesseget meghaladja ez a bug:
-
Angelus1991ster #357726 (vagy keljek fel, mert beleér a kezem...? :) - ez mit jelent? -
#357725 Nagyon zsíros fa@@ág lenne, ha 7 nemzettel kéne verni a p&@#ünket, amikor nyavajás brit tankokról van szó... én valami brit tankokkal játszható nyírj ki 50 ellenséget szintűnek örülnék, vagy/és xp-gyűjtésre.
Ez nem a padlásról leakasztott tank, mint a WZ, IS-6, stb. ahol akár t6-7 környékéig jutott járművekkel kigrindelhetted.
Ezért végigvitt az ember egy ágat, minimum, hogy valami kellően egyensúlyban tartott feladatot adjanak hozzá. De ez majd akkortájt kiderül.
(vagy keljek fel, mert beleér a kezem...? :) -
Angelus1991ster #357724 Comet-től és Centurion I-től óckodok:D Bár a Centurion I átütése nem rossz. Centurion 7/1 meg olyan lassabb WZ-120-nak tűnik. Jó ágyúsülleydésekkel. -
Nazarov77 #357723 az még nem biztos, hogy ez a szám fog következni csak én írtam, de valószínű. Tényleg érdekes egybeesés lesz ha így lesz és szeptemberben jön ki :D -
Angelus1991ster #357722 Hmm érdekes. Szeptember és 9.11.
T95E2-t csinálom. Ott 1,2-1,3 ezer csata alatt ki lett fejlesztve a Waffentróger E-100 ( +még a Churchill 3 farmolásos 100-150 csata )
Ez kb. fél évbe telt , nyugger tempóban. Napi 1-2 óra a kis accal. Még 1,8 milka kredit és megvan a Churchminátor III-al.
Nagy accomon Comet kifejlesztve. Kb fél millió xp kapálás kell még hozzá.
Kredit nem fontos tényező ezügyben.
Csak ne valami napi otrohadós küldetés legyen. Remélem valami 7*75-100k xp-s grindelős baromság lesz.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.10. 12:50:42 -
Nazarov77 #357721 -British toptier tanks will be replaced after the Japanese heavies are implemented;
szóval 9.11ig van idő összeszedni az FV4202-t. Az kb szeptember vége.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.07.10. 12:35:21 -
Userx2 #357720 WG random fucktor. -
#357719 De a végén amikor már sok a lehp-zódott tank / nincs már spot, elmehetsz és gyárthatsz magadnak még pár K dmg-et a spotod mellé. -
#357718 5 csatából 3 Redshire -.- -
#357717 Na erről én lemaradtam. Jó tudni, azért ez nagy segítség. Habár belegondolva, amikor az ember passzív felderítést végez, nem igazán ajánlatos elkezdeni lövöldözni. -
Angelus1991ster #357716 9.8 óta. -
#357715 A sima sebzés mióta számít bele a spot sebzésbe? -
Destydeme #357714 Ezt találtam..kell a launcherről egy másolat.
Ha vkinek van ilyen gondja:http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/301897-client-integrity-check/
Megcsinálta,1 sec sem volt,a legfrissebb verziót futtatja a launcher szerint,de h jó lesz-e majd kiderül,most nincs időm módokkal ellenőrizni,de hátha hasznos másnak is.
Utoljára szerkesztette: Destydeme, 2015.07.10. 06:58:04 -
Destydeme #357713 Szia.Ránéztem,de nem megy,vagy csk korán van még.Szal jobb klikk,tulajdonság,gondolom biztonság és itt kellene átirni..A rendszergazda futtatás ok,de ez az integrity dolgot nem tudom beirni.
Jövő héten egyébként jön a patch?
Természetesen köszönöm a segitséged. -
TiborTamas #357712 Zseniális! :D -
#357711 Ilyen ha egy Pro vezet iskolabuszt
Mikor megláttuk hogy,odagurul és még rá is igazit,már akkor sírtunk a röhögéstől
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#357710 Csekkolj kliensstátuszt. -
Angelus1991ster #357709 Kurvabeteg:D -
ilovearty #357708 A bulldog szerintem egy szar :) Annyit torony még nem repült mint azon, pedig volt bizonságos elhelyezés , meg vizes lőszerrekesz is rajta. Nagy kaliber egyből repítette a tornyot, kis kaliberek másodjára. Legjobb esetben is előtték a lőszerrekeszt. 10 lövésed van, de a negyedik lövés után már 6 irányból lőnek rád. A medek belemásznak a pofádba, és sebezni sem tudod őket. Akkora mint egy kombájn, így könnyű célpont is. Alig van lehetőséged kihasználni a 10 lövést. Vagy kilövik előled, vagy téged lőnek ki, vagy már nincs is annyi hp-ja. Fúúúú de utáltam.... Na dehát kinek a pap, kinek a papné. Na de a t49 aaaaz igen ! :) Medek bevágják a féket, mert előfordulhat , hogy egy lövésem után kevés lesz nekik az egy darab javító és elsősegély csomag, és akkor oda az OP-ság :) Mausba , E100-ba szemből is tudja a 300 pluszt. Az 1000+-os lövések mámorítóak. Megjelensz, durrr, és távozol. . Nem kell 18 másodpercig mutogatni magad míg kitárazol. Kár hogy stock álapotban kellett vele mennem. 26 csata után 17%-os voltam vele. Már majdnem eladtam. lttb lesz a következő amit kifejlesztek. -
Myke28 #357707 Na azzal én is benyaltam, csak az újratelepítés segített -
#357706 Direkt a küldi miatt vettem vissza a Hellcat-et, erre pont E-25-el sikerült. :) Szerencsére sok volt a "piros" az ellenfélnél, másképp esélytelen lett volna. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Destydeme #357705 Megnézem,most annyi van,h az eredeti package könyvtárral megy,de semmilyen módot nem fogad el,azonnal kidob.Köszi. -
mordawn #357704 Aslain letöltő oldaláról szedd le a paths.xml-t (uninstalling fix). -
Arhenius #357703 Arty ( nem tudom volt-e már, nekem új ).
-
Destydeme #357702 Előtte volt az Aslain modpack felrakva,annak a wot tweaker része.Gondolom ott lesz vhol a hiba.Azóta visszatettem,de már a csatába lépéskor kilép,betöltés,garázs megy.
Utoljára szerkesztette: Destydeme, 2015.07.09. 18:36:52 -
Myke28 #357701 Az a kérdés volt-e előtte fent mod.Ha igen lehet és mondjuk hang mod akkor lehet a res\audio mappába rakott vmit és ez miatt nem indul. szvsz. -
Destydeme #357700 Hi.Az milyen hibától lehet,h amint betölt a csata képernyő,kidob a játékból.Nincs fent mód,0.9.8.1 könyvtár üres..Thx,h vki tud okosat mondani. -
TiborTamas #357699 Ha töltesz fel replayt, megfejtjük. :)