World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én inkább arra gondolok, hogy hagyományosabb artyval hogy lehet belőni mondjuk himmelsdorfon a halálfolyosóra, mert ott tényleg torlódnak a tankok, de én még nem találtam olyan helyet a térképen, ahonnan be lehet oda lőni. Az FV-vel igen, de nagyobb testvérével nem és francia artyt vettem még, mert az amx12t-ből azt lehetett kifejleszteni, ez volt a legmagasabb tier arty, amit másik ágról kifejlesztettem. Azzal se megy.
Mindegy, majd próbálkozom, arannyal kell, evidens, de ehhez már gyakorlott g.ci artystának kell lenni, hogy ismerje az ember azokat a helyeket, ahonnan ide be lehet lőni. Legalábbis amennyit én mentem velük eddig, nekem ez iszonyú nehéz küldetés és ez még a legkönnyebb, a magasabb osztályú tanokért 3-t <#confused>#confused> kell sebezni egyszerre, az obj260-ért meg a bombavető medál kell <#falbav>#falbav>, két frag egy lövéssel, na jól van ám.
Kíváncsiságból rákerestem a bombavető medálra és a T92 neve bukkan fel a leggyakrabban, ami nekem nem lesz, de a lor 155 is szerepel néha, az lesz majd valamikor, de lehet, hogy az artys küldetésekkel el fogok akadni, akár már most a stug küldetésnél. Egyszerűen nem tudok belőni városban ilyen helyekre, nyílt terepen meg nagyon ritka, hogy két tank nagyon közel legyen egymáshoz.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.01.19. 11:47:25
Nekem (sajna?) csak franciska high tier artim van, na annak a "brutál" splash sugarával szép ez a sebezz több tankot. Kénytelen voltam a WoT legmélyebb bugyraiba leereszkedni és goldot töltöttem bele az 5m-es miatt. De hát aki dudás akar lenni... 😄
Utoljára szerkesztette: besti, 2015.01.19. 11:33:34
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ehehhehe
még csak az LT-knél tartok, meg szerintem még vagy 2 hónapig, de azt már most látom, hogy mikor észrevétlenül spotolós feladat volt akkor szinte csak városba rakott, ha arti felderítős, akkor hirtelen eltűntek a csatákból az amúgy fürtökben hesszelő artik, szóval nem könnyítik meg meg az ember dolgát na
|Származási hely: Degec|
A komolyabb tankos küldetéseknél meg hármat? Hogyan? Azt írja a leírás, hogy városi pályákon torlódhatnak a tankok, ami nagyon szép és jó és hogy lövök városi pályán, amikor mindenhol házak vannak? <#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
Megnéztem 2x a végig játszást és mennyi baromságot beírkáltak...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Az ilyen küldetések alatt tényleg az van, hogy ha nem vagy szakaszban, akkor 29 másik játékos van ellened, amiből 14 TALÁN nem akadályoz.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Az ember feltételezné, hogy jobb klánokban egy egészen picit értelmesebb játékosok vannak, de ez egyáltalán nincs így. Egy artyt akartam lerammolni, de bele is kellett lőni előbb, mert full hp-ról nem valószínű, hogy sikerült volna, annyira nem gyors a tankom. Egy s3al-os barom direkt kivárt a lövéssel, amikor már nagyon közel voltam az artyhoz, kínomban belelőttem én, de én akkor töltöttem be, arra számítottam, hogy a light tankban ülő barom belelő előbb, de kivárt és kb 0,0001 másodperccel előbb kilőtte a artyt, mint ahogy rammolni tudtam volna. Beírtam neki, hogy egy mocskos g.ci, mert elvette a küldetésemet a direkt frag lopással, mert ez az volt egészen biztosan. Nem is tagadta, hanem röhög a chat-ben és nekiáll foglalni, pedig volt még ellenfél életben, merthogy neki is küldetése van.
Kibasztam vele, megkerestem a második artyt, aki volt olyan hülye, hogy resetelni sietett, egyet belelőttem és lerammoltam, küldetés teljesítve és a csapattársak kiszedték az utolsó két ellenséget is, bukta a kis paraszt a küldetését.
Utána még pofátlanul rámír a csata után, hogy b.sszam meg meg hasonlóak és próbálkozzak újra. Visszaírtam, hogy kösz, de NEKEM sikerült a küldetés mert lerammoltam a második artyt, erre kilépett, gondolom szétb.szta az ideg a kis köcsögöt.
Ez a fagyás nélkül sem sikerült volna 1100 hp-ről 😊 Majd legközelebb összejön! (tudom nem megoldás és nem segítség amit írtam, de ezen idegeskedni nem éri meg)
Mikor elkezd akadni a replay nekem onnantól totál megállt minden( mint ha kék halál jönne vagy ilyesmi). Majd akkor kaptam vissza a képet, mikor kilőttek.
Tudom hülye manőver volt meg minden, de ramra mentem, erre egy ilyen faszomság elcseszi.
Faszomság
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A végén ellőttem magam mert ezt láttam:
+ 100.000 kredit
Chi to val megvolt a 150 kill. és volt 50K damage... Amíg a chi rinek meg nem lett a táras gunja, csak szenvedés volt.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Btw: TD-14-ben keres valaki platoon-t?
Utoljára szerkesztette: markastor84, 2015.01.18. 18:19:55
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Persze bannt azt nem kapott bunkó parasztja. Egyébként is undorító ez a heavyvel való capelés, de az ilyen faszkalapok még meg is nehezítik.
de a 35km/h nem szimpatikus.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Csak az utolsó csatáról írnék 1-2 mondatot: Prokhorovka, 3-3 arty. E75-tel megyek fel a hegyre, és a teljesen stock E75-tel, plusz egy Tigris segítségével verünk vissza egy ST1, IS3, T29 csapatot, mozgunk folyamatosan, de az a 3 arty szépen kiszedi a Tigrist, engem 1 lövésre legyengít. A mi 3 artynk ezalatt talán 1et lőtt az ST1-be. 6-9 az állás, és kezdődik a bolondjárás a 3 klikkelő szarossal, hogy menjek már előre a hegyen, teljesen egyértelmű, hogy én vagyok a fasz, hogy 1 lövéses E75-tel nem rohanok rá a fél hp-s ST1-re, meg az 1lövéses T29-re(végülis stock ágyúval annak is lazán viszem a tornyát ugyebár...). Érdekes módon az ellenfél még a számbeli fölényét se támadásra használta(ki akarna kattintós patkány célkeresztjébe rohanni). Ki is jelentettem, hogy én nem támadok az egyértelmű túlerővel szemben. Na erre aztán a másik nagyon profi játékos sereg is nekem esett, és az összes bokorban ücsörgő arty mellett a td-k is elkezdtek mindennek elhordani, de még be se fejezték, a saját borsigunk végzett is velem...Ezzel biztos nagyszerű segítségére volt a csapatnak, hogy az utolsó tankot kilőtte amelyik az ő szaros seggét próbálta védeni.
I S A e o e m o w s m !
nem valami nagy szám ez a tank... nem szar, de nem is jó 😊
Victory!
Northwest
Type 4 Chi-To
Experience received:1 315 34 665
Battle achievements High Caliber, Master Gunner, Mastery Badge: "II Class"
Congratulations!
For successful completion of the operation you receive a reward:
Premium days added: 3
Vehicles added: WZ-111
Slots added: 1
Repairs: -3 990
Ammunition: -4 340
Consumables: -1 500
Total: 24 835 WN8: 6 162 (100)
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...