A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én ezen az eventen jutottam el oda,hogy a CW már nem nekem való dolog.Tudtam én ezt már 1 éve is,de erre az eventre picit visszatértem,mert 10 napra az ember összeszedi magát,elmagyarázza a családtagoknak kollégáknak,hogy ez és ez miatt most inkább rohanok haza,farmolok,taktikát nézek,gyakorlóba megyek és este 6-tól 10-11 ig CW van.
Hát csinálja az, aki erre rá van szorulva.+van ideje.De egyszerűen nem tudom elképzelni,hogy az mit csinál egész nap.
Amig az ember fiatal,nincs családja barátnője munkája de még egy nyamvadt háztartása se az megteheti.
További kérdés,hogy megéri?Ott van a csapatcsata,SH amiben én szabom meg mennyit mikor és hogyan.Azon meg kiváltképp röhögnöm kell,hogy ebből én goldot kapjak.Akkor már inkább az ESL....