banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TuskoMobile
    Hülyeség a win8 7 6 5 4 3 2 1 stb... aktivitás és gyakorlás kellene ezen alapul a siker "gyakorlat teszi a mestert"
    és hiába valaki szupi játékos az bőven kevés itt mert kőkemény csapat játék kell amihez össze kell csiszolódnia legalább 15 embernek.
    Voltam jó pár klánban probléma sajna mindig ez volt a baj: nincs idő az embereknek se gyakorolni se egyáltalán rendszeresen cw-re menni mert munka, család, élet.
    Tiszta South Park nekem életem van nem karakterem xD. Akkor biztosan jól működne ha ez lenne a 8órás munkája az embereknek.
    Esetleg ami működik még anno pts-es gyakorlat hogy csak egy mapot jól begyakorolni ami jól fizet és azt tartani de az meg ugye uncsi egy idő után.
    Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.06.22. 00:51:29