A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #356708 Én több évig CW-ztem, aztán meguntam. Mivel a munkabeosztásom és egyéb elfoglaltságom miatt nem tudok minden este ott ülni a gép előtt, ezért HC klánba nem tudnék menni, illetve az ottani kötelező dolgok most már frusztrálnának is. Előző klánomban elég sokáig lébecoltam és csak akkor mentem CW-zni, ha nagyon kellett az ember. De nem sok köszönet volt benne, általában vereséggel végződött.
Aztán jött az irigykedés, nekem lett meg a klánból először a T-55, ezt nem nézték túl jó szemmel. Aztán egyre többször mondták, hogy csak élősködő vagyok a klánban, és hogy miért nem megyek CW-zni. Megmondtam nekik, majd akkor megyek, ha nálam 14 jobb WN8-al (1990) rendelkező játékos lesz bereadyzve. Na itt olyan falme indult el a klánchaten, hogy inkább angolosan távoztam a klánból :D