A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #356627 Könnyebbik módszert írom le.
1. Wot.eu oldalon a toborzásos rendszerben belépsz.->invite friends->invite new players ( itt egy wot acc. mentes emailt meghívsz )
2. wot acc. mentes emailel regisztrálsz egy wot acc.-ot. ( ajánlom, hogy keress előtte egy 1000 goldos invite kódot ,SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mert akciókor tudsz venni egy féláras 750 goldos t5-ös prémium harckocsit , én a Churchill III-at ajánlom)
3. A csinált "kis" wot acc-odon ( a barátlistán a fő acc-od neve mellett kézfogás jel lesz) egy tetszőleges ágon kihúzol egy tier 10-es harcjárművet és megveszed.
4. a fő acc.odon megfog jelenni a tank legénység nélkül.
Fő accodon: a nevednél: ahol a klán, személyes új dolgok vannak, ott a legalján lesz egy toborzottak/toborzás rész, ahol a toborzotakat követheted.
Tetszőleges ágnak sokan javasolják a IS-4, WT E-100 ágát ( én ezen indultam el), a fejlesztések során ami fölöslegesnek tekinthető dolgok, azokat nem kell kifejleszteni. top rádió, ágyúk ilyenek.
Példának a WT auf Pz 4-nél a lánctalpat nem fejlesztettem ki, hanem vettem rá ilyen rugózásos felszerelést. Így 22 ezer xp-vel előbbre vagyok.
RhM után +1 fő tag kell. Ilyenkor jönnek jól a női legénységi tagok, hiszen a Stug IV-es személyes küldetéseket is megcsinálod közben.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.20. 13:32:20