418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• rudii
    Csúzli! :D Szekszárdon még tombol a hőség. Nálatok megérkezett már az enyhülés? :O Szóval itt még Sivatagi hadművelet van Rommel vezetésével. :D
    Stream itt!
  • Sunsetjoy
    Videókártyával minden oké?

Nekem anno régi gépemen volt olyan, hogy csak pislogtam tőle.
    Az alaplap egyik típushibájának tekinthető, ahogy utánanéztem; a pci-e x16 vidkarislotban lévő videókártya mindenféle barizgálás nélkül hajlamos volt úgy elindulni, hogy pci-e x1 sávszélességel futott. A gép indításkor vidkarihibás sípot nyomott, vagy valami ilyesmit, de elindult a rendszer, ment minden, csak a játékok úgy mentek mintha bukkanós úton száguldoznál, és pr-óó-bbáál-nááá-lll bes-zé-lnni-iii... :D
    A kép is ilyen kicsit darabosan futott, de a hangokból lehetett rájönni a dologra. Ha így indult el, akkor pl. a GPU-Z is simán megmondta, hogy pci-e x16@x1
    Meg kellett igazítani a vidkarit, megtörölgetni az érintkezőt, stb. Egy fohász, aztán boot :)
  • TiborTamas
    Tényleg, még Highway is jó lehet, ha nem a városban lemmingeznek a csapatok. :)
  • popey8
    Bocs, felülről D6 :)
  • Maala
    Meg még Highway is.

#357653: Redshire alulról szokásos spot bokor? Where?
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.07.08. 15:25:17
  • popey8
    Nekem a Stug LT-15 sikerült Murovankán T49-el. Egy kis aktív spot után beálltam az erdő ÉNY-i sarkára egy bokorba és több, mint 5k spot dmg lett belőle. 2k passzív küldit meg Redshire-ön csináltam meg, alulról indulva szokásos spot bokor, itt is lövés nélkül. Ezek a mapok mind esélyesek (Erlenberg is, bár ott még nem sikerült ilyen sokat spotolni, nem ismerek ott igazán jó helyet), persze lövöldözés nélkül és egy picit jobb csapattal. Az alábbi sem volt rossz, kár, h akkor még nem voltam a T28 LT-15-nél ;)

• TiborTamas
    Meg lehet velük csinálni. Szerintem Redshire, Erlenberg és Murovanka is esélyes lehet, de természetesen ez a küldetés nagyon csapatfüggő is.
  • TiborTamas
    Ettől függetlenül nem nagyon érdemes lövöldözni, mert csak meglátnak. Esetleg akkor, ha már eleve spottolva vagy. Én főleg Bulldoggal és LTTB-vel próbálkoztam, majd ránézve a T54 light-ra a garázsban kedvet kaptam hozzá 1 körre. Betett Malinovkára tier 10-be, és meg is lett. :)
    Egész meccsen 1 lövést adtam le a legvégén, mikor már csak valami 100 hp maradt az utolsó E-75-ön, de lepattantam az oldaláról a szög miatt.
    Itt a replay, ha érdekel (valakit).
  • ilsalon
    T37-el verettem végig. Sok szerencse kell hozzá, meg némi tudás.
  • lacibacsi
    "olyan csapat ami fedezi a spotod"

Na igen, ez a része a legnehezebb a dolognak...
  • Rammsch31n
    ...azokon a pályákon igen, persze sok szerencse kell hozzá, meg olyan csapat ami fedezi a spotod... anélkül mindegy milyen pályát kapsz kb.
  • lacibacsi
    StugIV light 13-14-15 küldit van esély Chaffee-T37 párossal megcsinálni? Prokhorovka-Malinovka pályákon kívül hol van még esély rá? Köszi
    Utoljára szerkesztette: lacibacsi, 2015.07.08. 12:08:35
  • madmanic
    Beleszámolja a sebzést is. Spot+damage kell 7K nak lenni.
  • Maala
    A camoja jobb, de magasabb is, nehezebb elbújni vele. Azt most felesleges nézni, hogy a 152-es miatt lövés után jobban lemegy a camod, mert spotdmg-hez úgysem fogsz lőni.

Próbálkozni kell, spammelni a light-os battleket. Én a 1390-et és a WZ-t szeretem, mert jó a camojuk, látótávjuk, és alacsonyak, kicsik.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.07.08. 11:24:11
  • madmanic
    Ahogy néztem jobb a camoja a t49 nek. a troll ágyúval lehet, hogy hamarabb összejönne, a Bulldoggal 2500 akat sebzek de kevés..

Már többször megvolt de vagy vesztett a csapat vagy kilőttek...
  • Maala
    T49-et gyakrabban dobja T10-ek közé, ennek ellenére úgyis csak spamelve a csatákat tudod növelni az esélyeidet a mission befejezésére.
  • Forolto
    2 hete néztem át a hőfokokat a cpu 70 foknál nem volt melegebb wotozáskor,igaz visítanak a ventillátorok.:)

továbbra is a meleg és a ram lehet a bűnös.A melegedést ma megnézem a ramot fizukor kicserélem. :)
  • madmanic
    Szerintetek a 7K spot sebzéses light küldetés Bulldoggal vagy T49 cel megy könnyebben?
  • joe662
    Hőfokokat nèzz jàtèk alatt,mikor volt ujrapasztàzva a cpu gpu?
    Mert nem àrt èvente legalàbb1x ujrapasztàzni őket.
    Ha azok gagyik màr akkor fujhatod akàrmilyen vemtillàtorral:-)
  • patchaou
    Most van update? vagy mi a pöcs? Azt mondja a szerver nem áll készen...
  • Forolto
    basszus pont egy ilyen samum lehet. :( Jó ötletet adtál ezt a lehetőséget is kizárom,köszi.
  • Maala
    Azért nézz rá az SSD-re is, ha már nincs az oldallap úgysem fenn, mert pl. 840-es EVO samukkal volt gond, elég sok új firmwaret kaptak, meg belassultak idővel.

Szóval lehet, egy (adatmentés utáni?) firmwarefrissítés is megoldaná a problémádat.
  • Forolto
    Kifújás nagyon nem számít,mert nem sok por volt benne,inkább a ventillárorokat fujtam meg,hogy onnan is kerüljön ki a por.A kifújás elött is laggolt.
    Kipróbálom amit leírtál,köszönöm.

Egy samsung 250gb-os vinyóm van,ne kérdezd milyen tipusú. :)

A ház elég szűk helyen van,de kap levegőt,kábel eddig rendben volt,most kipróbálom a progikat,de az oldalát akkor is leszedem és kiveszem a helyéről.
  • Maala
    A kifújás előtt is csinálta ezt? Mert ha csak a kifújás óta, akkor lehet, hogy kihúztad az egyik ventidet?

Mindenképp telepítsd a RealTemp nevű progit, és nézd meg, hány fokosak a procimagok terhelés alatt, esetleg MSI Afterburnert, hogy hány fokos a videókártyád (szintén terhelés alatt).

Milyen típusú SSD-d van? Ház jól szellőző típus? Kábelmenedzsment oké, nem fogja vissza nagyon a levegő mozgását?

Eléggé stuttering szaga van, ami a túlmelegedésből szokott fakadni.
  • Forolto
    pont két napja fújtam ki és meglepődtem milyen kevés por volt benne.Első gondolatom nekem is ez volt.Kipróbálom,hogy leveszem az oldalait és ugy mit csinál.
  • Tono34
    Én már régen levettem a gép oldallapját, még így is visítanak rendesen a ventilátorok (pedig kb 26 fok van csak a szobában).
    Esetleg ha régen volt egy tisztítás ajánlott, kompresszorral kifújni a ventiket, de valamivel támaszd ki őket ne pörgesse be kifújás közben.
  • Forolto
    én is a melegre gondolok,mert eddig ezt nem csinálta.Lehet leveszem az oldalát és valami plusz ventillátort ráállítok.:P
  • Rammsch31n
    Nem tudom, annyira nem értek hozzá, de a meleg sem tesz jót neki gondolom... De sanszos, hogy van vele valami gebasz... :/
  • Forolto
    Skacok szerintetek mi lehet a baja a gépemnek?Az fps 40-50 között,a pingem 40 fölé nem megy,de SZAGGAT a játék,ilyen darabosan megy elölre a tankom.Próbáltam szerverváltással ugyanaz a hiba.A gépemre gyanakszom,mert offline játékoknál is ezt csinálja.

RAM?Lefuttattam egy ellenörzést és nem dobott hibát.
    Winyó?1 éve vett SSD-n van a játék.
    Egyéb?
  • Rammsch31n
    Hát neked nagyon össze állt minden... én meg már azt se tudom mióta szenvedek vele. x"D
  • Antimat
    Hm, elsőre meglett kitüntetéssel az MT-15 a T-55a-ért. Pedig össz-vissz 2 nagyobb tierű TD volt a csatában :)

Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.07.07. 22:58:26
  • oneal1
    a teszt szerveren szerintem baba az új élsimítás és a fények!
  • lexlutor
    de ez most biztos nagyon fontos.
    hiszen az mm, a eltuno lovedekek, a csodas lathatalansagi rendszer, csopalyak mar kivalloan mukodnek..
  • Solten
    Semmi gaz a jelenlegi FXAA-val. Az elavult engine-en semmilyen elsimitas nem fog segiteni. Kulonben se a sz@ros elsimitassal kene sz@rakodniuk, ezereves bugok meg mindig jelen vannak (lebego sziklak) de az elsorangu hogy a huszonkilencedik t54 klont vagy valami huszonnyolcadik ruszki OP-ra konfiguralt tizes tervrajztankot implementaljanak.
  • Angelus1991ster
    Olyan Total Waros a mostani patch-ben az élsimítás. Bár a fények igen erősek.
  • yossarianHUN
    - new TXAA anti-aliasing making things too blurry? Storm: "We noticed. It's one of the features of the algorhitm. We will slowly work on that so it isn't that noticable."

Remek, az egyik elbaszott élsimítást váltja majd a másik elbaszott élsimítás, amin majd évekig dolgozgatnak, hogy aztán végül behozzanak egy harmadik, szintén elbaszott élsimítást.
  • yossarianHUN
    Winchester. Vegyél SSD-t, vagy cseréld a HDD-t. Esetleg egy töredezettségmentesítéssel is megpróbálkozhatsz, de csodákat nem fog művelni.
  • Angelus1991ster
    Megvenném natúrba. Fasznak kell ez a sok cucc. Akcióban megéri az ezrest.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Fogadni mernék, ez is megszerezhető lesz ingyé az na-soknak

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    SerB meg a proliputtya nem kurvaanyázik. Ők inkább kurváznak [spoiler]a játékosok pénzén
    [/spoiler]
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.07. 19:52:16
  • Solten
    Ha nem veszitek meg hogy fog SerB qrvazni? :D
  • lexlutor
    mod nelkul is csinalja?