World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és a netszolgáltatónk meg nem ugyanaz... Nem tudom mi volt ez.
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2015.01.18. 00:38:27
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
nektek egyszerre egy időben volt? jó hogy platoon társadat is megszívatta, így van valami támpont...
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Nekem a lightos utolsó volt kínszenvedés (4k spot dmg), de 1 óra szenvedés után, bedobta malinovkát és csináltam 8k+t 😊
Meglett a Stug,amihez egyébként adott egy garnitúra 100%-os legénységet (férfit)
Mellesleg baromi szép a tank,kár,hogy 1 rohadmányos csatám nem lesz vele soha, (úgy hallottam nem egy nagy eresztés a tank, (400k-ért lehet eladni 😊
A t28-nál már úgy vannak a mission -ök,hogy csak az utolsók vannak mindenhol lelockolva, tehát bármelyikkel kezdheted, például heavy 7-es küldivel, és 100k-t ad a főre, és 50-et a másodlagosra, de láttam párat,ahol 1500free xp-t ad stb..
Utoljára szerkesztette: GabeE3e, 2015.01.18. 00:15:18
There is but one rule: Hunt or be hunted.
ez csak ma este óta szar, 3-4 órája volt először. és napi szinten 2-3 órát azért játszottam vele mostanában....
szóval :
random
1x garázsba mikor isuval akartam pl. csatába menni
mintha megszakadna a serverrel a kapcsolatom, ping lefagy, tankommal ha mozgok hallom hogy mozog meg végtelen lövés hangom van, eltelik1 perc, kicsesz a login ablakba, ahol nem tudok belépni, mert eu1 és eu2 folyamatosan frissítő gombon van, és írja is hogy nem sikerült csatkalozni. játék restart meg oldja, aztán X csata múlva X idő műlva megint kezdje
ez kb. ma este óta nyomja
na kíváncsi vagyok a szövegre, hogy melyik mod okozza....
mert eddig is csak spotoltam, de most megadta -.-" bugos fos 😄
Jp2 felépítménye azért megbízhatóbb 8-as szinten.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Hétfő reggelig.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Így igazából az amerikai td ág maradt egész használható. Németeknél a Jagdtiger 88 elég jó még 8as szintre 250es fronttal. De akkor ezekhez gondolom nem igazán hasonlítható a Ferdinand.
Aszongya a csetben:"akcijó".
Aztán nem lőtt egyet se, és 50 métert mozgott.
56k csatával a háta mögött 😊, remélem nem szarta össze magát az akcijó' izgalmától.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Jp2-öt választanám. Mindkettővel sokat játszottam.
Hm.. pontosítok: soha nem játszok medálért.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.01.17. 22:22:18
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Másrészt, amikor Chinese WZ missionhöz kellenek a killek, ÉS közben még IM-ezni akarsz, na az szép nehezítés. 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Kill nem kell, értem. Szóval mi a hézag?
Szerk...
Ja a kill itt TILOS....
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.01.17. 22:03:31
Ami leginkább érdekelne, hogy a Ferdinand páncélja a gyakorlatban mennyivel megbízhatóbb, használhatóbb?
Régen egyértelműen a JgPanther2-re szavaztam, de a sok városi, meg egyéb tagolt pályán egy roham td-t lehet, hogy előnyben részesítenék. Tehát a Ferdinand mennyire alkalmas ilyen roham stílusra, pl. himmelsdorf halál utcába beállni? De ez csak egy példa.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Azért sztem egész jól felpörgették az emberek kedvét ezzel a küldetésesdivel...
Ezzel szemben bár a foglalás is közelebb visz a győzelemhez ők mégis a csapattársaikra támadnak a foglalásért. Inkább hagyják elveszíteni a csatát, csakhogy még egy kicsit harcolhassanak.
"Deríts fel egy ellenséges járművet és működj közre a megsemmisítésében"
Így hirtelen nem is ismerek senkit, aki az utolsó napra hagyta volna.
Nem, ez azért van így, hogy ne kelljen mind az öt járműfajtával játszani a jutalom tankért. elegendő 4 küldetéssorozatot is megcsinálni, ha a 15-ik küldetésnél a másodlagos is kész. Aki nem szeret tüzérséggel vagy könnyű tankkal játszani, neki így nem muszáj.
Előnye, hogy így sokkal előbb megvan a jutalom tank, és hogy nem kell a nem szeretett járműfajtával szenvedni.
Hátránya, hogy így kiesik tankonként 15 jutalom is a küldetésekért valamint egy fő női harckocsizó személyzet is. Az összes küldetéssorozatnál ez 60 küldetés és jutalom amivel kevesebb és 4 fő női harckocsizó személyzet.
Lehet mérlegelni.
Akinek nincsen minden fajta járműve és nem is akar, neki célszerű ezt a gyorsított verziót csinálnia, akinek viszont van mindene, s úgyis játszik mindenfajta járművel neki érdemesebb az össze küldetést megcsinálnia.
Azért van így, mert amikor kiszivárgott, hogy mik lesznek a feltételei ennek a személyes küldetéssorozatnak, akkor lázadás volt a játékosok között, amiért mindenfajta járművel kellett volna játszani.
Én például 8.6 verzió óta tüzérséggel már nem játszok, eladtam az összeset, s így szerencsére ez után sem kell a rettenetesen unalmas tüzérkedést erőltetnem.
Extra nehezítésként a foglalós küldetéseknél a saját csapat "no cap, kill all" idiótáival is meg kell sajnos küzdenünk. Ezek a "no cap, kill all" idióták a játék legellenszenvesebb játékosai. Rengeteg simán győztes csata bukik el miattuk.
Csinálom a küldetést, foglalom a bázist, már nem sok van vissza, 9:6-ra vezetünk, abszolút sima győzelem lenne. Erre odajön egy ilyen "no cap, kill all" idióta csapattárs és kilő engemet. A csatát azután persze simán elbukják.
De volt szerencsém már Kolobanov medált is látni sajnos az ellenfél csapatában a mi csapatunk ilyen tökkelütött "no cap, kill all" idiótái miatt.
Pedig ezt a játékot is győzelemre játsszák, a győzelemnek kellene a legfontosabb prioritásnak lennie.
Szereztem már lopakodó medált ütközet módban, mert rajtam kívül senki, a többi 29 játékos közül abszolút senki nem jött még a bázis környékére sem.
Eddig is rühelltem ezeket a "no cap, kill all" szemétládákat, de most, hogy ők akadályozzák meg szándékosan a saját csapattársaikat a küldetések teljesítésében a belüket ki tudnám taposni. :-(
Ilyen Schwerer Gustav arty vajon mikor kerül be a wotba?<#nevetes1>#nevetes1>
http://cinicosdesinope.com/wp-content/uploads/2014/04/canon-dora.jpg
800mm-es löveg.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
sebezz 1000-et pffff, ölj meg 1 enemyt 😄 ölj meg 1 enemyt és sebezz 1000 felett meg ilyenek.
erre bebasznak uccsónak egy ilyen nehéz küldetést -.-"

Utoljára szerkesztette: fsb1000, 2015.01.17. 19:46:59
szerintem hamarosan masok is atertekelik, meddig is fognak eljutni 😊))