A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #356175 Nem, spotolj hármat és sebezd meg mind a hármat. t55a küldetés. Mocskos egy g.ci fajta. Csak ízelítőül: nincs 3 arty (csak az én csapatomban
), rohadt öngyilkos scout felspotol előlem 1-2 artyt, nem tudom sebezni (ahogy írtam az amx1390-el jártam meg sokszor, pattant 2x meg mellé ment vagy ki kellett lőjem, mert autoaim-el rajtam volt és máris szopacs, nem maradt lőszerem a 3. artyt sebezni), felspotolom de kilövik, felspotolom de agyonlőnek az artyk még mielőtt én beléjük sebzek, meg még pár variáció. Szerintem mocskos nehéz küldetés, bár van itt a fórumon, akinek sikerült könnyebben, hát nekem nem...
Goldot használtam a type62-ben, amikor megcsináltam
. Szép mínuszos kör lett belőle, mert egy e25 is vadászott rám és majdnem nem sikerült a harmadik artyhoz eljutnom, de kapott aranyat az e25 is, nem köszönte meg...
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.10. 21:41:55