banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    A light ágon is a leggec.bb küldetés volt nekem a spotolj és sebezz 3 artyt. Megszámlálhatatlan alkalommal voltam közel hozzá, de valami mindig közbe jött.

A medes dupla gyújtós talán a legszemetebb küldetés mind közül, de a pascucci / 3 arty kilövése se marad le tőle nagyon. A light küldetés viszont szerintem a kettő között van nehézségben.

Pascuccinál elméletben annyi könnyítés van, hogy nem kell magadnak spotolni, ami azért jól jön néha. Hagyni kell az öngyilkos könnyű tankot berongyolni az artyk közé, de akkor gyorsan utána kell menni. A light tankot szinte garantáltan kiszedik az artyk autoaim-el és utána hosszú töltés idő jön nekik, adni nekik mindent, lőni, rammolni, közel menni, hátha a saját arty nem lövi őket, mert fél a TK, vagy nem fél és akkor hirtelen halál

Az igazi probléma ezekkel, hogy sok csata van, hogy nincs is 3 arty az ellenfélnél (olyan van gyakrabban, ha 5 arty van, akkor 3 az én oldalamon természetesen). Vannak napszakok, amikor a sok egységsugarú játszik és érezhetően több az arty, olyankor kell próbálkozni.

Ami nekem nem jött be ezekhez a küldetésekhez, azok a táras tankok, amx1390, batchat stb (talán a bulldog határeset, a 10-es tár már elég). Egyszerűen mindig az van, hogy lepattant 1-2-3 lövés és nem sikerült mindháromba sebezni / kilőni.

Inkább gyors mozgású és viszonylag jó RoF-os ágyú jött be nekem és lehetőleg tier6-7, bár arty esetében nehéz a frag-et lopni, mert könnyen meghalnak, ha már felspolódtak, de valahogy mégis ez jött be type62, cromwell, rudy.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.10. 19:22:39