banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Aslain-nak tele van a f.sza az egésszel és félő, hogy még pár ilyen sz.patás és lesz.rja az egészet. Valahol írta, hogy nehogy úgy gondoljuk, hogy hatalmas pénzeket kap "donation"-ben. A streames sztárokhoz odab.sznak akár 100EUR-t is egyesek, de 10EUR-ok gyakrabban röpülnek. Aslainnak meg jut ami jut, én adtam neki egy keveset, hiszen a modpack-ját használom és jó lenne a jövőben is.

Más. Megvettem az E5-t és ilyenkor kicsit sajnálom az M103-t. Erre a tankra nem muszáj feltenni a top ágyút (de azért ne is a stock-al menjünk, legalább a t122 legyen meg) meg a nagyobb lánctalpat, akkor is elvan és a kettő 80e xp, az E5 meg 185e, szóval nem fejlesztettem ki egyiket sem (pontosabban az E5 adja az ágyút, de az már késő). Így is jó a tank, persze az ágyú a qrva pontosság nerf óta nagyon gyenge a kapáslövéseknél és több csata múlt azon, hogy közvetlen közelről nem tudtam vele eltalálni az ellenfelet a sarkon kiugorva, de összességében egy vállalható ágyú, de minden tankot szeretek fullosra fejleszteni, de a 80e xp vs 185e túl sok lett volna, így is qrva hosszú volt ez a grind, még tavaly ősszel kezdtem az ágat, de lassan haladtam, hónapokig csak napi duplákkal.