banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• xotyi
    LoL, nekem meg T69 az egyik kis kedvencem az avg dmg-em valahol 1600 körül mozog, ami nem pro de legalább a tank hp-ja megvan, nem tipikus med, haladni kell a frontvonal mögött egy lépéssel, megvárni míg egy csapattársra ellövi magát az ellen utána ki-táraz(vagy amennyi épp belefér) és vissza, nem érdemes mind a 4-et mindig ellőni ha cserébe félúton becsókolnak egy 390-et. A nagy motor mindenképp kell rá az szent, nem fogsz minden csatát Te uralni , ezt el kell fogadni, tudni kell a gyenge pontokat vele, goldot nem nagyon használok, csak az maradt meg erősen ,hogy KV4-re instant tölteni kell,ha nem tudod megkerülni. Amúgy mivel 4es tár, én láncot szoktam lőni mivel 1- kis javítót elhasználja a delikvens és 2 általában mindenre számítanak csak arra nem hogy pont láncot lősz:D Nekem csak 2 bajom van a tankkal, a mobilitás erősen közepes és csak 4 lőszer van a tárban,rengetegszer pontosan 1 lövés hiányzik hogy megszabaduljak az ellentől:/
    Utoljára szerkesztette: xotyi, 2015.06.10. 16:34:16