A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #355949 Nem idióták, csak gyerekek, nők és noobok. Tegnap voltam kint, és rengeteg 8-10 vagy még fiatalabb gyerek ült és játszott tankkal + volt nem 1-2 pár, aki az asszonyt is oda ültette, akinek még az is gondot okozott hogy irányítani tudja a tankot...a randomba lévő embereknek elhiszem h szar lehet, de így személyesen kint látni a dolgokat, az illetőknek 1 kis élmény. És igazából az asszonyok egész jókat röhögtek h milyen bénák.
Másik amin le voltam döbbenve, hogy mikor a kicsik játszottak....tetszés alapján választottak tankokat, modulok és egyéb dolgok HA! raktak rá szintúgy random választás volt (nem értették a nagyját mire jók), és utána még 1x 1 tank checking, hogy tényleg a legnagyobb ágyú legyen rajta...ergo derp és egyéb szarokat preferálták...kemény elegy.
Kicsit átértékeltem magamban a sok babuint, hiszen belegondoltam h bakker akire 1 hete mérges voltam, az lehet 1 nő volt akit a férje odaültetett h próbálja már ki, v 1 8 éves kisgyerek aki már pár hónapja jtászik a játékkal...:D