banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• técs
    Akkor leírom mire gondoltam. 3 éve a fő accomon toltam a KV1-el, 55% win rátával adtam el. Akkor még azt se tudtam mi az xvm, milyen skilleket kell a legénységre rakni, illetve milyen modulokat érdemes felpakolni. Ez volt kb 4k csata környékén, az első heavym volt. Most egy másod accon(chatban acc), újra megvettem, mert jó emlékeim voltk róla. Annak ellenére, hogy most már tul képp tudom az előbbieket, tudok a weak spotokat, a tankok eff páncélvastagságát, van egy hervasztó 47%-om vele. Ez köszönhető annak, hogy tul képp top tier csak prokhorovkán vagy sand riveren vagyok 5 artyval, ekkkor is max 35% win chance-el, a célzott lövedékek kifli alakban elszállnak a picsba, míg mások célzás nélkül ledózerolnak kv2-vel 600méterről, mostanság 10-ből min 4 lövésem ghost shell, bár tudom ez nem manipulation ( vagy mégis?), meg pár egyéb véletlennek , amiről már sokan és sokat írtunk. Ha nem volt akkor könnyebb és élvezhetőbbb a játék, akkor szerinted minek köszönhető ez az eltérés?