banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Nem tudok. Extrém esetekben tudok, akkor szoktam is, de amíg valaki nem kurvaanyázza le a csillagot az égről és/vagy nem kezdi egy fórumtársát abajgatni, addig se jogom, se lehetőségem helyretenni. Mert a szólásszabadság jegyében nyafizhat éjjel-nappal, amíg nem offtopic, tűrhetetlen stílusú, vagy sértő más fórumozókra nézve. Arról nem is beszélve, hogy ha minden sírós szájzárat kapna, kapásból kihalna a fórum.

De nem vagyok én semmi jó elrontója, csináljatok valami házon belüli szavazást, és ha normális mennyiségű ember voksol (és meg is szavazzák), akkor megpróbálom elintézni, hogy el legyen kenve minden nyafkagép szája, ha nem képes konstruktív vagy legalábbis nem destruktív megnyilvánulásokat kinyomni magából.