banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pares
    Én nagyon nem értek vele egyet, túl hippi szöveg az én szájízemnek... A játékban rengeteg olyan dolog van, ami az emberekből negatív reakciókat vált(hat) ki. A játék szinte minden aspektusában jelenlévő nagy rng, a játékosok óriási tudásbeli különbsége, az artyk által képviselt undorító és valóságtól teljesen elrugaszkodott játékstílus, a páncélt értelmetlenné tévő prémium lőszerek, és még sorolhatnám. Ez mind remek táptalajt ad az ilyen negatív viselkedésnek. Tudom, hogy ez szubjektív, de nekem például egy idő után elegem lesz abból, ha folyamatosan nem a saját hibám miatt járok rosszul, hanem mondjuk mert fogalmatlan csapattársaim vannak, vagy éppen 1-est dobtam a kockán. Ezt a negatív viselkedést egyébként szerintem elég könnyen lehetne orvosolni, mondjuk kisebb rng-vel, teljesen átdolgozott artykkal, a játékosokat játéktudásuk alapján elosztó mm-el, a prémium lőszerek kizárólag arannyal való megvásárolhatóságával, a csatákban a teljesítményt, és nem a győzelmet/vereséget díjazó rendszerrel, és még tudnék sorolni pár dolgot... Csak így lehet, hogy kevesebb lóvé jutna SerB zsebébe...
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.06.07. 02:12:42