A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szerintem rossz szemszögből látod a dolgokat. Sok kéket, lilát ismerek, az Én accom is kék (bár azzal nem játszom) de az aktuális statom többnyire lila... Elmondom hogy Én és pár kolléga miért nem csapatjátékos randomban. Marha egyszerű. Azért mert a játékosok többsége híján van az intelligenciának és/vagy a legcsekélyebb taktikai érzéknek. Ennél fogva képtelen a csapatjátékra is. 99 százalékban nem számíthatsz a csapatodra, ha mégis bennük bízol akkor megszopod. Nem fedeznek, nem flankelnek, nem lövik a spotot stb... a tankok és gyenge pontok ismeretét is hiába keresed bennük. Ez kurvára nem csapatjáték. A legjobbat kell kihoznod abból amit a (manipulált vagy sem...) MM leoszt. Ha Én nem számíthatok rájuk engem mi a bránerér' érdekeljen hogy velük mi van? Persze ha valakin látom az értelmet, akkor azt támogatom és segítem csata közben, de elég ritka az ilyen.