banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Válasz: azért fusztrált legyél az ilyen küldetésektől ( mert csak cseszi az ember szemét , ha nincs megcsinálva, nincs kipipálva). Fusztrált játékos könnyebben vesz prémiumot és egyéb bizbasz wg-s terméket ( amik pár sor kód csak ).

wg így áll hozzá: - neked akkor is szopnod kell azért a szaros 3d modell fájlért, .jpg-ért vagy .dds-ért.- (egy t8-as prémium ára, kb egy 1/35-ös makett áránál több.)
    Ahelyett hogy ha pl. 2000-hez közel jutsz akkor meglenne csinálva a küldetés (lenne egy rejtett kerekítő program ). vagy csak jóindulatból megadnák a küldetést (mert egy kattintás lenne nekik) ha a supportnak írva megkéred őket és nem kéne még 50 csatán át szopnod.
    Ezen ügyben egy próbát tettem is ( mentségemre akkor kurvafáradt voltam és bíztam még , hogy a wg-ben van még valami emberi ) . Egy török ( kérdés: csak törököket foglalkozatnak? crysis élén is török van, Mi ez a sok emir hacancücüg pc iparban ) válasza az volt , hogy nem.

Ja és CINKELÉS!

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.06. 18:54:35