A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #355758 A 9.8 óta automatikusan kiválasztja a következő IM küldetést, ha egyet már teljesítettél. Ha nem figyel rá oda az ember, akkor simán elképzelhető szerintem, hogy sikerül egy küldetés, kilőnek, vissza garázsba, új tankkal megy az ember és utána már nem nézegeti vissza, hogy mi történt. Erre tudok gondolni, bár lehet, hogy az IM ablak ilyenkor is bejön, akkor meg esetleg lefagyott a garázsba vissza érkezéskor, ilyent csinál például nekem néha.
Próbáld meg és írjál egy levelet a supportnak, hogy nyomozzák ki jobb ötletem nincs...
A modok okozhatnak olyan hibát, hogy nincs kiírás, rossz a kiírás stb. Ilyen biztosan volt korábban, akkor az xwm miatt.
Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam egyébként, a stugos küldetéseknél, amiket sorban kötelező csinálni, különben nem lehet tovább lépni. Az LT-6 még úgy néz ki, mintha el sem kezdtem volna, de az lt7 meg a 8 már completed. Ez a 9.8 IM küldetések frissítésének a varázsa volt, de nagyon nem érdekel, a stugos küldetések könnyűek, maximum újra megcsinálom.