banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Volt egy erős sejtésem, hogy a Rudyval fogom a dupla gyújtóst megcsinálni és így is lett. Ráadásul egy tier-el nagyobb tankot, ami az obj260-hoz is elég lett volna.

A garázshelyet sajnálom 3 xp-n múlt, hogy a top3-ba kerüljek , de éreztem, hogy meg kell várjam, amikor az a44 feltolja az orrát.

Az A44-t "forrón" ajánlom, az elejét meglőve ég, mint a zsír, kétszer is felgyújtottam. Másodszorra már nem akartam hibázni és arannyal, de először arany nélkül is felgyújtottam, bár gondolkodtam aranyon, mert nagyon szépen mutatta az orrát, de már be volt töltve a normál lőszer.

Tudtam, hogy jön egy TD a seggemben, de meg kellett várjam, amíg az A44 megmutatja magát, hogy gyújtsak még egyet és a su kilőtt utána. A csapatom természetesen ezután megtáltosodott és így nem fértem be a top3-ba, hogy miért nem bírnak halomra pusztulni ilyenkor, ahogy a rendes noobok szoktak

Még egy igazán sz.patós med küldetés van hátra, a pascucci medálos, a többitől nem tartok különösebben. Az MM még megtréfálhat, de a Rudy nagyon jó IM célokra, visszavettem a cromwell-t is, meglesz szerintem, csak a pascucci-t csináljam meg előbb valahogy.