banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• okosszöszi26
    én nem azt érzem, hogy a játék azért baszik ki velem mert én olyan kurvajó lennék, főleg, hogy egyáltalán nem játszom kurvajól
    sokszor futok bele helyzetekbe, amiket elbénázok, utólag visszagondolva az ilyenekre szidni szoktam magam, hogy hogy lehettem olyan béna, mint amilyen voltam
    én akkor érzem, hogy ki van velem baszva, mikor tudom, hogy a velem szemben állót simán ki tudnám nyírni, és ilyenkor a gondos weakspot célzás, a kivárt célgyűrű beszűkülés után összevissza kezd el lődözni a tank, simán lepattanóra dobja
    az első ilyennél még fel sem háborodok, mert benne van a pakliban, a másodiknál felszisszenek, a harmadiknál azért már kurvaanyázok picikét, amikor pedig ő célzás nélkül kapáslövésből lő és talál egy ammorack-et akkor már csak kínomban röhögök az egész csaló játékon

nem tudom miért szokta ezt velem csinálni, tutira nem azért, mert jó játékos vagyok, inkább arra gyanakszom, hogy azért, mert még egy fityinggel sem gazdagítottam Serb és kistársai pénztárcáját
    Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.06.04. 15:16:40