banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Sztem még mindig senki, vszeg azért nem kapsz rá választ, hiába kérdezed meg 100x. Ilyenkor egy dolgot tudsz tenni: kezd el szépen a modokat egyesével felrakosgatni - vagy ha már fent vannak, akkor letörölni - és úgy tesztelni a játékot. Ez ilyenkor elkerülhetetlen. Van másik módszer is, én ált. ezt használom: ha res_modsban van fájl vagy mappa, akkor először azokat nevezd át és úgy próbáld ki, ha nem derül ki mivel van gond, akkor az aktuális verzió mappájában szépen egyesével nevezd át a mappákat. Ha megvan a problémát okozó mappa, akkor az abban lévő mappákkal/egy modhoz tartozó fájlokkal is csináld ugyanezt. Így sztem könnyebb/gyorsabb leszűkíteni a kört egy fájlra vagy modra.