banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    Én csak azt nem értem hogy tudnak 1 megírt rendszerbe "véletlent" írni. Valószínű ostoba vagyok, és ilyen informatikai tudással sem rendelkezem, de nehéz elképzelnem azt hogy csak úgy történnek a dolgok egy olyan rendszerben amit megalkotnak, amit apró pici egységekből építenek fel.
    Az mellett meg nem tudok elmenni, hogy bent van a rohadt "ölj meg 3 artyt" küldetés meddel, és egyszerűen artykat se látok vele, ha 2 artyt viszek magammal (már ha van rá esély, mert nem akar senki se 2 t6-s artyval jönni h cromwell-nek helpeljen) akkor is nagyrészt 2 artyt dob be, nem 3-t v többet.
    Bezzeg mikor t95-el "száguldozok", akkor meg legalább 3 nagy batár dög, de inkább 4 tetves arty van az ellenfélnél....
    Ugyan ez van akkor mikor +1 tier-es heavy-t kell kilőnöm heavy-vel, nos olyankor elkezd saját tierbe rakni, illetve ha fel is dob magasabb tierbe (vagy platoonal megoldom ezt a problémát), akkor meg baszik az ellenséghez heavy-t rakni. És ha a csillagok együttállása is segít, akkor mindig van valami ami közbejön és kibaszik velem...
    Számomra annyi véletlen ez, hogy nem tudom elhinni. Viszont azzal próbálom nyugtatni magam, hogy bakker, miért akarna drága Szása pont szerény pici jelentéktelen személyemmel kibaszni? Van még rajtam kívül kismillió másik játékos. De olyankor meg beugrik az, hogy ez azért nem csak nálam probléma. Néha megfájdul a fejem a sok "mi van ha" és egyéb véletlenektől, na meg az ezeket követő agyalástól. (hiába néha azt a mosogatólét is meg kell kavarni)