A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #355683 Amúgy én is belefutok ebbe az IM problémába, ha valami típusú tank kell(ene) legyen az ellenfélnél, akkor mintha megritkulna a számuk. Biztos az is benne van, hogy ilyenkor erre különösen figyel és érzékeny az ember, de valami lehet benne. Én csak azt nem értem, hogy a 30 játékosból soknak, talán majdnem mindenkinek aktív lehet a küldetése éppen és ebből kb 1/3-1/4-nek ilyen típusú lehet.
Egy olyan algoritmus, ami mindenki számára megnehezíti az IM teljesítését qrva bonyolult, mert több játékost is érinthet egy csatában. Legalábbis én erre nem látok egyszerű modellt, de lehet, hogy már eleve vannak paraméterek az MM-ben, amik általánosak, de olyan értelemben lehetnek egyediek, hogy minden játékosnak más a paraméter beállítása amit automatikusan piszkál az algoritmus a játékos teljesítménye alapján és esetleg ott lehet olyan hogy +-x %, ha éppen ezt az IM-t választod ki, máskülönben ehhez az IM szívatáshoz egy komplett új modult kellene.
Szóval nem lehetetlen megírni egy ilyen algoritmust, de szerintem túl sok erőforrást lekötött volna, hacsak mondom, nincs már eleve egy hasonló paraméter lista az MM-ben, ami általános elvű, de egyénileg mindeninek folyamatosan piszkálja és finomhangolja a rendszer, hogy tudjon nyerni a vérpista is és ne nyerje túl senki magát.
Egy dolog biztos, hogy személy szerint senkivel nem foglalkoznak külön, de ahogy a szabadalom is rávilágított, működnek rejtett algoritmusok, amik mindenféle finomhangolást és egyéni beállításokat elvégeznek, de ez csak a játék alapján történik és automatikusan, szóval nem egy konkrét accot fognak kiválasztani és azt sz.vatni, hanem ezek a mechanizmusok okozhatják, de mindenkinél ezt okozzák, aki hasonlóan játszik.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.04. 09:37:37