banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gyuszopapa
    Ezt nem értem én se hogy mi a motivációja vagy mi az ami ezen neki élvezet.
    Az különben a legnagyobb baj hogy itt lényegében nincs rangrendszer mint a legtöbb online multiplayer játékban.
    Pl. Battlefield sorozat ott láttam hogy valakinek magas rangja van akkor próbáltam vele mozogni a pályán és segíteni őt mert volt tapasztalata.
    Azután mikor már én is elértem egy szintet,nem győztem választani hogy melyik szakaszba lépjek mert már a nevemre és rangomra ugrottak.
    Tudták miért mit teszek.
    Itt semmi ilyen nincs a felhasználók többsége nem használ xvm-et és nem igazán tudják hogy ami teljesítményt nyújtanak az egyenlő a béka segge alatti szarral.Ha nem is a xvm alapján de az játékon belüli szám alapján csinálhatna a WG valami rangrendszer szerűt.
    Csak szerintem azért nincs ilyen mert sokan akik fizetnek a játékért rendszeresen frusztrálódnának hogy lényegében ők agyhalott szintjén mozognak amúgy így meg élnek egy lila ködben ami eltakarja ezt.