banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Ez a rész tényleg döbbenet. A jobb rádió, jobb spotolást jelenthet, de semmi konkrétum egyébként.
    "An increased Signal Range value, in turn, may allow the vehicle to detect enemies at greater distances during game play, making the player more competitive against opponents and resulting in an enhanced gameplay experience for that player."

Pont ezen filóztam pár napja, hogy totál fölösleges az is3-ra már a középső rádiót is kifejleszteni, mert egyszerűen eddig egyetlen csatámban sem volt szükség jobbra, mint az alap. Jó, mondjuk az is3 nem is spotter tank, úgyhogy l.szarom, de pl egy light tankon ezek szerint érdemes a rádió hatótávolságát is erősíteni, amúgy sincs sok értelmes képessége a rádiósnak.

Elég érdekesek ezek a dolgok és egészen biztosan a jéghegy csúcsa csak. Én biztos vagyok abban is, hogy az RNG is megpiszkálják a csatán belül, de ez csak megérzés, addig esetleg, amíg ez is ki nem jön szabadalomban, mint a noob protection része, azaz hogyan juttasuk minél több sikerélményhez a gyenge játékosokat olyan módon, hogy elkerüljük a p2w látszatát, azaz ne riasszunk el tömegeket a játéktól.