banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Az XVM bugos vagy a fostos kliensük? Mondjuk, ha az xvm lenne a ludas, akkor legalább az utóbbi hármat mutatná, de azt sem. Lehet nem is bug, hanem csak átvariálták és nem szóltak róla.

Ja am kösz a cuccot ;) Sajnos még nem volt időm megnézni/beleépíteni a configomba. Patch óta nem igazán volt kedvem ehhez a mod témához, főleg mert az egyik alapmodom (loca féle dmg panel) még nincs frissítve, legalábbis az egyes verzió, amit én használok. Ma kezdtem csak el a "tortúrát", de máris akadt egy gondom. A foglalási csík túl fent van (feljebb, mint eddig) és így a Teamhppools teljesen letakarja. Szal, most vhogy lejjebb kell raknom, csak még nem tudom ezt melyik .xc fájlban tudom állítani.
    Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.06.03. 21:41:09