A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
"Valami 1400 sebzéssel zártam, elelnfél t34-3 0 sebzés, e25 900 körüli. Mondjuk 1400 nem sok egy artytól de t8-ban is élhető, sokkal jobban mint egy med vagy heavy."
1400 dmg olyan tier 6-7 környékén mondanám hogy jó, tanktól függetlenül. 8as artimmal ez 2-3 TELI találat, és megválogatom hogy mibe lövök. AP-val az amcsi artival 1 lövés, megint csak megválogatva hogy mibe lövök.
"Most hogy az értelmes helyekről törlik ki a bokrokat mert a fizető tomatók nem ismerika spot rendszert és kicsit ki vannak a láthatatlanul lővő tankokra így már a light sem tud annyira észrevétlenül berambozni az artyk közé"
Nem baj, mert 4-4 lightot pakol be már jó ideje nekem az MM mikor artizok, nem élek többet mint 3-4 perc. Vagy szaladok végig.
"Artyknak megint több mindenre van lőni. "
Vagy nem. Legtöbb pályán 2-3 arty hely van, ahonnan 2-3 helyre is tudsz lőni ahol jön a sereg majdnem mindig. Vagy nem kapsz spottot, vagy mire oda nézel, eltűnik a spot, elnézel onnan más helyre, akkor jön el a szpot.
Rengetegszer volt 0-1000 sebzés közti csatám, túl éltem, de egyszerűen olyan volt a csata dinamikája hogy esélyem se volt lőni. Vagy ha full célzott lövést is adok le 4-600 méterre ,akkor is körön kívül esik, a 6 méteres splash papíron 6 méter, tank alá csapódik és csak felvillan a tank hogy sárgult a lánctalp....
És még sorolhatnám.