World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintetek Chi-To vagy Chi-Ri?
cyka blyat
Volt ma egy számomra furcsa jelenség az egyik körben. Itt van a replay. Igazából onnantól érdekes, hogy 4 perc van hátra és éppen foglal az ellen. Két tankot is kilövünk a capzoe-ból mégsem csökken jelentősen a foglalási idő, hanem kb 2 másodpercet. Ez teljesen általános jelenség, és én értem totál félre a foglalási mechanizmust, vagy valami spontán zavar?
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Pales, ez az IS-4 még mindig nagyon jó sidescrapeben meg hull downban😉

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
más: A YossarianHUN és a Yossarian1984 (avagy Renton) csak névazonosság (tisztelegve a 22-es előtt) vagy csak a véletlen műve?? 😊
Utoljára szerkesztette: ChristianID, 2015.01.09. 23:57:55
Meg lett volna a 7 kill, de az utolsó artyt egy végig mögöttem sunnyogó Tiger az első és egyetlen lövésével ellopta.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.01.09. 23:49:02
For successful completion of the operation you receive a reward:
Premium days added: 3
Vehicles added: WZ-111
Slots added: 1
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Továbbra is azt állítom hogy a WG random cinkelt.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.01.09. 23:05:12
Tehát támadunk: 2 top tier Tigris beáll jobb oldali kezdő környékére a hegy lábához(az egyik balról jött át), Is és KV2 felmegy a hegyre, Kv-1s rohan középen spotolni, ezalatt BDR G1 B lő mindenkit, szigorúan a saját csapatát. Maradék td megindul balról, én meg T1 heavy tankommal és hasonlóan csodálkozó T43as társammal indulok jobbra. Szerintem tökéletes taktika volt, csak sajnos szerencsésebb volt az ellenfél, így végül szoros meccsen 3-15-re kikaptunk.
Utoljára szerkesztette: Gege00, 2015.01.09. 22:48:29
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van-e különbség, ha egy játékos a játékon belül szerzi meg a tokent, illetve ha megveszi a shop-ból?
Igen van, a befejezett küldetések után 3 nap prémium is jár (tokenenként, összesen tehát 21 nap)
MI történik, ha valaki megvesz egy tokent, de a küldetés végén nincs meg az összes token, hogy befejezze a küldetést?
Minden felhasználatlan tokent, amit a prémium shop-ban vásároltak kompenzálunk 2500 aranyyal a küldetés végén.
Ha megveszek egy tokent, mondjuk a Németet, attól még a német küldetéseket meg tudom csinálni?
Igen, megcsinálhatod a küldetéseket, és a végén megkapod a 3 nap prémiumot.
Azok a tokenek, amiket a shopban vásároltak arannyá lesznek konvertálva a küldetés végén, de mi a helyzet a küldetésekért kapott tokenekkel? (feltéve, hogy megvan a tank már) Azokat is aranyra lehet váltani?
Csak a shopban vásárolt tokenek lesznek átváltva, a játékon belül szerzettek nem.
Ha megveszem mind a hét tokent és megkapom a tankot egyből, attól még megcsinálhatóm a küldetéseket?
Igen, ugyanúgy megkapod a prémium időt és 2500 aranyat.
Mi történik, ha egy játékos megvesz 5 nemzeti tokent, de nem fejezi be a küldetést?
Mind az 5 tokenért megkapod a 2500 aranyat, vagyis összesen 12.500-at
Milyen csaták számítanak a küldetésbe? (random csata, csapat csata, egyebek)
Csak a random csaták.
Lesz lehetőség nyomon követni, hogy milyen tokenekkel rendelkezem nemzetek szerint?
A prémium shopban vásárolt tokeneket nem tudod nyomon követni, a küldetésekért kapott tokeneket a Küldetések menüpont alatt tudod megnézni.
A prémium tankok is beleszámítanak küldetésbe?
Igen, ha legalább tier IV-esek, és az adott nemzetből valók.
Fordította: Wothungary Team Srodack

Piros Pityu(továbbiakban PP) és Piros Béla(továbbiakban P😎 találkoznak az utcán.
Jó ismerősök azt is tudják hogy mindketten ugyanazzal a játékkal kockulnak a WOT-al.
-Szia!Mi a helyzet hogy állsz a játékkal?Kérdezte PP.
-Hali.Elég jól már tegnap meglett a 28000. csatám.Válaszolt PB.
-Hű elég jól nyomod,én még csak a 15000.-nél tartok.Mondta PP.
-Tudod 2 hónapja rá álltam egy más stratégiára a játékon belül és hát jelentősen megnőtt az 1 óra alatt lejátszott csaták száma.Jelentette ki boldogan PB.
-Hát én nem haladok így mint te,sajnos mindig fogyatékosokat kapok magam mellé.Képzeld ezek képesek voltak majdnem 15 perceket játszani egy tetves csatáért.Mondta lesújtóan PP.
-Hát igen én is szoktam kifogni ilyen furcsa csapatokat,ott tökölnek a játékosok fedezékben vagy 2 percet is hogy azután kilövessék magukat ahelyett hogy gyorsan lerendeznék az egészet.Mondta nevetve PB.Sőt volt olyan is hogy már majdnem minden tankom csatában volt,szinte semmi nem volt már a garázsban ezek a bénák miatt.
-Na mindegy,próbálok én is majd ki új dolgokat hátha meglesz az 1 óra alatt 30 csata.Mondta egykedvűen PP.
-Na csá és sok csatát kívánok neked.Köszönt el PB.
-Szia remélem úgy lesz.Mondta kicsit már jobb kedvel PP.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.01.09. 21:28:16
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.01.09. 21:18:53
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.01.09. 20:44:44
Ez az optimista hozzáállás azért becsülendő...
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.01.09. 20:15:55
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.01.09. 20:14:10
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A pozíciója 5 perc elteltével:
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.01.09. 20:06:26
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
szinte mindig top tier volt... magas alpha, lehet vele kill-t lopni, na meg a dmg is gyúlt vele szépen!
féltem a kínaitól, de az IS-2 megmentett.... pár kört mentem mellette 110-el
Havok meg 2016-al jön. <#hehe>#hehe>
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
- tier VIII szint, mind 25-40% win esély, itt megvan a sebzés, a kill nem mert 5 percen belül 3-6 tank ront rám
- tier IX/X szint két opció vagy 60%+ win esély nem sebzek semmit, mert körbelövöm vagy pattan, 50%- win esély lásd mint fentebb.
Nevetséges, hogy a T34-2-vel több a kill és a sebzés.
Szerk:
Amíg a fentieket beírtam egy tier X csatában addig az állás 2:11 lett... kb 1 perc volt...
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.01.09. 19:19:15
Két dolog(tudom hogy nem újdonság, de azért leírom):
-NEM szabad egyedül gépészkedni, mert 50 sec alatt pl egy E-25 simán kicsontoz full HP-ról
-Artyk elől elbújni
Hiába próbálkozom, vhogy nem megy. Megritkultak a bokrok és a pályák is hullámosabbak lettek, szóval hiába spottolok fel vmit, ha a csapat hátul van nem bírják lőni a célpontokat...Amennyire szerettem régen scoutolni, most vhogy annyira nemmegy. A lightoknak is ölnie kell vagy mi?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.09. 18:39:42