banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Funolhat, ha akar, bár ha nincs prém előfizetése, akkor könnyen mínuszba mehet a csata után.

A f.szért nem adott a wg valami bónuszt, legénységi xp-t, kredit (valami minimálisat legalább) ha már élőemberes kísérletet/tesztet folytat és az időnket veszi hozzá igénybe? Mivel kéne egy amcsi töltő, lehet hogy naponta 1-2 kört letolnék rajta, hogy legyen egy képzett legényem, de persze nem lesz, mondjuk a 75% alapnál jobb lesz átképzés után is, na mindegy is.

Más, Yessss, igen, a jóég tudja mióta próbálom ezt a küldetést megcsinálni. Pont azon agyaltam, hogy megyek egy agyatlan darálást dominancia módban, mert minden hátránya ellenére tényleg nyugtató, de mondom kell a kredit és a type-t még nem dupláztam le ma. Nem is görcsöltem a rá a küldetésre, csak lövöldöztem, reseteltem a foglalásokat és olyan 7:7 állásnál nézem, a 3 ellenséges arty nincs spotolva még hihetetlen módon. Elfutok hátul a völgyben és felspotolom a 3 artyt, rám mászik egy e25, azt mondtam t.kön szúrom magam, ha kilő ez a nyomorult, mielőtt belelőnék a harmadik artyba, de nem foglalkoztam vele, csak attól féltem, hogy valami komoly kritikált lő nekem, de nem, csak leszedte a hp-m egy részét és sikerült belelőnöm a 3. artyba is.

Szerintem ez a legg.cibb light küldetés, mert nem elég spotolni, hanem bele is kell lőni mindhárom artyba. Megszámolni nem tudom, amikor spotoltam 3-t de csak 1-2-be tudtam belelőni mert kiszedték előlem vagy belelőttem 3-ba, de nem én spotoltam mindegyiket.

Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.02. 23:58:28