A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #355375 A buffolt SP is jó tank lett, legalábbis, ha odaér a csatába. A frontja, a lövegtorony kutya kemény lett, bár a weak spot maradt a tetején. Szokásos helyzet, murovanka, csata mód, a csapat 2/3-a jobb oldalon a domboknál "harcol", közben az ellenség ellepi a zászlót, de senki nem mozdul, egyedül vagyok 2 nagyjából hasznavehetetlen td-vel, akik hátul kuksolnak, arra azért jók voltak, hogy miattuk nem mert az ellenség lerohanni és flankolni.
Ha játék, legyen játék alapon betoltam az SP-t a zászló melletti dombhoz és srégen kitolom a vasat, ahogy kell. Egy T29, IS és Tiger2 foglal, hátul egy vk3601h sniperkedik rám és egy t25/2 próbált oldalt a házaknál flankolni, de szerencsére a 2 kemper megakasztotta a flankot, ennyit azért megtettek, de még így is szép kis tűzerő vonult fel ellenem. Az eredmény: 3e sebzés + 2,5e felfogott sebzés, mindez 500hp veszteség mellett, meg 1,5e spot, szóval állta volna a tank a sarat több ellenséggel szemben is.
Gyakorlatilag lehoztam vele a stugos ht15 szintet, egy med tankkal. Közelharcra kimondottan jót tett neki a buff, bár egy picit is értelmes ellenfél tetejét lövi és itt nem működik a torony finom mozgatás trükk sajnos. Érdemesebb kicsit beforgatni a testét és úgy mozogni, akkor úgy mozog a tornya, hogy az oldalsó fülek megfoghatják a lövést.