418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#356411 Sziasztok! Több mint egy hónap kihagyás után ismét előkapartam a játékot. Segítsetek, miért kaptunk 3 db X-es tankot? Köszönöm -
#356410 ha van zoom modod, óvatosan zoomolj ki
nekem van 1-2 tereptárgy ami eltűnik, addig zoomolok ki amíg látom őket
tegnap csináltam meg, szerencsére jó pályát is kaptam hozzá -
#356409 A torkolattűz és a tracer (magyarul nyomjelző) nem ugyanaz :) Szerintem létezik az általad leírt probléma, én is jártam már így párszor, de nagyobb részben az van, h rossz helyen keresgélsz. -
Bughead123 #356408 Van ez az arty feladat hogy 2 ellenséges artyt meg kéne ölni, próbálok counterezni viszont soha nem látom a torkolattüzet( azt a csíkot mikor lönek), lehetséges hogy azért nem látom mert nem zoomolok be egyáltalán hogy nagyob területet lássak be és így nem rajzolja ki a játék ? -
TiborTamas #356407 Még mindig nincs. -
rudii #356406 Csúzli! :D Ma ez a szép bónusz kód lesz kisorsolva a nézők között este! ;) Ami tartalmaz: Tier 3 T-127 + 1 garage slot + 3 nap prémium + 300 gold! Gyertek és süljünk együtt a tankokba akarok mondani a szobába. :D
Live Stream
-
AlucardHuN #356405 Az a szomorú hogy ez rohadtul igaz. :D -
#356404 Az engem is érdekelne. -
#356403 létezik már valamiféle normális spot dmg számláló? És ha igen hol? -
bornofakone #356402 a vodkás, kurvás résznél tutira illetve mikor annyira bekokóztak és bebasztak, h elloptak 1 tigrist és serb tartotta a farkát + dirigált :DDD
(beteg ember fantáziája határtalan :DDD) -
#356401 Szerintem néhol tuti magukra ismernének a WG-nél ha látnák ezt a videót. -
bornofakone #356400 Kedvenc részem: "They wanted tactical play, we've given them autoloaders"
:DDDDDDDDD
Jók ezek a videók :D -
Lucifer001 #356399 Szia
Köszönöm neked , és campernoobnak a tegnapi szakaszozást . Jól éreztem magam :) De sajnos az időjárás miatt el el ment egy pillanatra az áram , és mivel így elköszönni sem tudtam ezt most pótolom . SZIASZTOK
Még egyszer köszi , és ne haragudjatok , ha sokáig vártatok vissza . Nincs itthon generátorom :D Majd folytatjuk
-
TiborTamas #356398 Mucsit én is támogatnám :D -
Gyuszopapa #356397 Na ezt megcsinálhatná valaki. -
AlucardHuN #356396 Komolytalanok vagytok, erre a nemes feladatra mucsi a legméltóbb :D
Kiütnek lövészt/töltőt: Kicsapta? Ó a fa****** azt... xD -
#356395 Esetleg Győzike: "Rrrrrááááák!!!! Leesett a laanctalp! Hát ezt köll csináálnieee?! " -
Pityu0 #356394 nem számítottam rá 9630 felfogott 2612 sebzés -
yossarianHUN #356393 Hát ez arany
-
#356392 Parancsnok:Steiner Kristóf
"Jaaaj ellőtték azt a kis bigyót amin keresztül kilátok most mi lesz?
-Valaki csinálja meg,addig összedobok egy vegánburgert" -
yossarianHUN #356391 Pákón kívül más szóba sem jöhet. -
Angelus1991ster #356390 Ott a kis finom Olgácska, amúgy is sokat beszél.
Magyar hang ( plusz a többi országé is ) is jöhetne már. Nem lenne rossz, ha egy-két hazai szinkronizáló színészt megfizetnék, hogy olvason fel egy a5-ös papírra elegendő szöveget.
Melyik szinkronizáló színészt javasolnátok WoT legénység hangnak? -
#356389 Gratula! Gondolom most nagy az öröm hogy sikerült. :) Replay jöhet. -
Pityu0 #356388 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Pityu0, 2015.06.14. 22:59:51 -
yossarianHUN #356387 Aztarohadt, de nagylelkűek ezek. Ja, hogy az alfa fázisban lévő AW-ban alapból benne van? Úristen, vajon hogy csinálták... -
#356386 Arra is sajnálják a pénzt. Kevesebb jutna a táncoslányokra. :) -
lexlutor #356385 ehhheee..
- It's "completely possible" WG will introduce female voiceover for female crewmembers;
-
TiborTamas #356384 Ott nem kapsz semmit. -
#356383 ha saját maguk spottolják amit lőnek a spotter nem kap semmit -
#356382 amiből kapsz te is kicsit -
lexlutor #356381 ezeket a reserv szarokat nem lehet kikapcsolni?
miota bekapcsoltam csak vesztek. -
#356380 F1 nem olyan rossz, de E7nél a G7ben lévők maguknak szpottolják -
#356379 Ezelőtt két meccsel 165 sebzés kellett volna, a teljesítéshez,de befoglalt a csapat, most bőven megvolt, erre az utolsó pillanatokban kinyír egy stock E75. De kizárólag azért bírt kinyírni, mert stock volt, az első lövése, ugyanis mellément, és a nagy löveggel, már nem lett volna ideje újratölteni. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#356378 Ahhoz azé össze kell hogy álljon jó pár dolog. Pl. több heavy akik verekednek a halál úton (d7-g7)
Ha innen meg forró lett a talaj még mindig lehet rohangálni ide-oda
Lehet kicsit túlzás volt a 4k, de 3k-m volt színtisztán emlékszem. -
TiborTamas #356377 Sehol, esetleg láncolással összejöhet. :) -
#356376 himmelsen hol van az a hely ahonnét 4k spot dmget lehet összeszedni? -
#356375 pfffffff.....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#356374 Mondjuk ez amit írsz tényleg jogos. Az imént mentem egy csatát 1390-el, beálltam a bokorba, erre épp arra rohan egy bulldog és persze felvillantott. Ki tudtam még lőni, de aztán rövidesen engem is leszedtek. Az ilyen 'suicide' spotterek sokak életét megkeserítik. Nekik szerintem azt jelenti a lightozás hogy előrerohan, él kemény fél percet és örül ha közben eltalált valamit. -
#356373 Fusztrált vagyok persze, pályától függetlenül jön valami light tank (ami általában amcsi, véletlenül M41 Bulldog és társai) és arannyal szaggatja a heavy-med tankomat a LIGHT , ami spotternek van kitalálva
Himmersen is van 1-2 spot hely, csak sokkal bénább mint egy bokor malinovkán, aláírom. de ott is szedtem már össze 4k+ spot dmget 2 arty killel...
Stalingradon is van 1 amit tudok, többit nem, mert kemény 5x voltam bent max. szerintem lightal
az egyedül okádék pálya ami bármilyen tankkal hülyeség menni az Kharkow -
#356372 Némi frusztrációt vélek felfedezni a kommentedben. :) Az előbb is említett himmelsdorf és stalingrad pályákon szerinted mit csináljon egy light?